Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Силвињо асистираше не Роналдињо

Акцијата започна од Чави и заврши со Чави (= Инаку многу убав гол. Дали видовте Пујол која шанса ја имаше кога му асистираше Роналдињо

Со таа повреда Меси би требало еден месец да го нема. Не до крај на сезона. Али да го чекаме прегледот, па да видиме.

da tolku e oficijalno e eden mesec plus edna dve nedeli maksimum

Ох , фала богу , не е како повредата од пред 2 години

Ќе биде неизвесно до крај... не верувам дека Филе е тој што ќе каже дали реал ке биде шампион или не ... последниот збор секако го имаат Барса и Реал.

Имам претчуство дека ќе ни паднат германците.

Супер ако ни паднат Германците. Ама многу се плашам од Ливерпул ако ни падне. (ќе пројдат верувајте ми)

Супер ако ни паднат Германците. Ама многу се плашам од Ливерпул ако ни падне. (ќе пројдат верувајте ми)

Чекај бе, Ливерпул уште не е пројден во 1/4 финале, ако е во голема предност, не се знае ништо.

Ај последен офтопик. Хехе, нормално дека ќе пројдат. На Интер нема да им играат: Cordoba, Chivu, Samuel, Materazzi со други зборови: Немаат одбрана.

Инаку сега со Виљареал играме дома. Меси повреден 6 недели... дур да влезе во форма плус 2-3 недели... значи ќе треба добро да се уиграат Ето, Анри и Роналдињо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom