Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не гледам причина да си го уништат клубот,Шутка ЈунајтедМаџари солидарност.
Ај со среќа Гарај.Ми е криво малце шо не го земавме ние ама шо да прајш ке зееме бољи![]()
Ах каква радосна вест е оваа за Олегер![]()
Прашање е кој ќе го земи сега? Никој не го сака
Типов толку не сватил дека не е за фудбалПоарно нека земи да си ја смени професијата од колку да се брука.А пак ако сака толку многу да биде на стадион има повеќе други решенија:да ја коси тревата,да ги брка топките или па да продава пуканки
![]()
Трајбл фудбал рокс.Иначе Олегер може да работи како водич на Ноу Камп.И така секоја утакмица е на трибините сигурен сум дека најдобро го знаеdruze gledam se sekiras za Oleguer pa eve ti edna vest od tribalfootball.com
Lazio, Wolfsburg move for Barcelona defender Oleguer
![]()
Barcelona have fielded enquiries from Wolfsburg and Lazio for defender Oleguer Presas.
DiarioSport says Wolfsburg coach Felix Magath made a personal phone call to Oleguer yesterday to urge him to move to the Bundesliga before the transfer deadline fell. However, Barca sports chief Txiki Begiristain refused to do business over the defender, who remains a key member of coach Frank Rijkaard's squad, despite his injury problems this season.
Во Милан бе,печен е за таму.
Трајбл фудбал рокс.Иначе Олегер може да работи како водич на Ноу Камп.И така секоја утакмица е на трибините сигурен сум дека најдобро го знае
ТИначе Олегер може да работи како водич на Ноу Камп.И така секоја утакмица е на трибините сигурен сум дека најдобро го знае
дрогба размислува меѓу барса и милан!!! ама подобри изгледи има барса