Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеуште неможе да го преболи отказот, и тоа што ја напушти Барселона...ова му се очајни обиди да се врати на клупата на Барса. Али Лапорта не е по Холанѓаните.

една симболична фотографија
1201551320if3.jpg
:nesum:

Ето го сруши рекордот тешок 40години и стана играчот кој има најмногу постигнато голови на Африка-куповите.

И Маркез е боље од Рамос.

До сеа го поштуев од сеа не го читам.Секоја недела го има на гол.Досаден е.

Rijkaard: "Madrid is the best"

Шо им е денес шизнаа.

Поефтини марихуаната во Мароко, се напушиле уреднициве на гол. Се дешава.

Него до фановите на Барса: долга е нивата. Има кој да ја ора, не грижете се, има време.
Реал не е непобедлив, со мирно и континуирано збирање на бодови, разликата ќе се топи. Силна лига е примера, се е можно. Џабе се откажувате отсега. Нема потреба од реконструкција, играчите се тука. Една измена само, квалитетен десен бек на местото на Замброта(кој не се снајде) и супер е остатокот од екипата.

Поефтини марихуаната во Мароко, се напушиле уреднициве на гол. Се дешава.

Него до фановите на Барса: долга е нивата. Има кој да ја ора, не грижете се, има време.
Реал не е непобедлив, со мирно и континуирано збирање на бодови, разликата ќе се топи. Силна лига е примера, се е можно. Џабе се откажувате отсега. Нема потреба од реконструкција, играчите се тука. Една измена само, квалитетен десен бек на местото на Замброта(кој не се снајде) и супер е остатокот од екипата.
Премногу оптимистичко,но ако мислиш дека само Замброта лошо игра,грешка си.Така и лани викавте,само лев бек само ова само она.Целосна реконструкција,почнувајќи од Валдез

Премногу оптимистичко,но ако мислиш дека само Замброта лошо игра,грешка си.Така и лани викавте,само лев бек само ова само она.Целосна реконструкција,почнувајќи од Валдез

Треба реконструкција ама само на едно место. (тој шо седи на клупа)

Нешто је труло у државој Данској.Ќе треба промени и тоа итно.Ја мислам со тренерот би се завршило голема работа.Прате те го во Милан нека се расправа со пензионерине. :)

Ако мислиш дека само до тренерот е проблемот,грешка си
Па џабе ќе менва рајкард. Поарно прво тој да се смени па другиот нарает да си почни со работата. Инаку свесен сум дека треба промени особено во одбраната. ЗА голман не викам да се сменва оти ко ќе ми текни во последно време какви голмани имало во барса Викецот е Буфон за нив. Па страв ми е да се експериментира со то место :P

Па џабе ќе менва рајкард. Поарно прво тој да се смени па другиот нарает да си почни со работата. Инаку свесен сум дека треба промени особено во одбраната. ЗА голман не викам да се сменва оти ко ќе ми текни во последно време какви голмани имало во барса Викецот е Буфон за нив. Па страв ми е да се експериментира со то место :P
Епа затоа пишав,целосна реконструкција.Тоа го вклучува и Рајкард.

Епа затоа пишав,целосна реконструкција.Тоа го вклучува и Рајкард.

Лошо се изразив. Рајкард џабе ќе го менва тимот сега. Можи само да му напрај појќе или непотребна работа на наследникот. Значи кој ќе си дојди нека пазари како муодговара на неговата замисла.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom