Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas imam simpatii kon Barsa ama denes izigra katastrofa.Ne deka Real bea nesto posebno(ne mozea od kontra gol da dadat i koga ke bea 4 na 2) ama Barsa nemase kreativnost. Dobro e sto ima mala pauza. Mora da se sozemite ako ne sakate real na 10 kola pred krajot da ja proslavi titulata.

ANNUS HORIBILIS - el periodico

PESADILLA ANTES DE NAVIDAD - sport

што да кажам друго... ќе биде интересен зимскиов маркет во барса

MN SLABO DERBI OSOBENO BARSA ODIGRA KRS DAJ BOZE DA SE OPRAVI STO POBRGU MESI ZS VAKA NEBIVA 7BODA NE E MALA RAZLIKA

MN SLABO DERBI OSOBENO BARSA ODIGRA KRS DAJ BOZE DA SE OPRAVI STO POBRGU MESI ZS VAKA NEBIVA 7BODA NE E MALA RAZLIKA

Разликата не е мала, и ако не се менат многу работи во клубот толку од титулата таа сезона.
Рајкард мора да лета веќе од таму, а Роналдињо нема теоретски шанси веќе да ја врати магијата од пред 2-3 години.

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=kc1KAQ4KUk8&eurl=http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=525065[/MEDIA]

Лошо. Лошо на теренот, уште полошо надвор од него.

Престојот на Роналдињо во луксузниот апартман на Барселона Хилтон е завршен. Беше убаво да го гледаме како игра во бордо-синиот дрес, да ги почуствуваме и сведочиме за неговите илузии но, тука е крајот.

Фала, пастуве и пријатно... не заборавај да оставиш бакшиш.

Krivo mi e sto izgubija BARCA vcera no mislam deka pederite Real igraa pederski..:)Ke gi vidime sto ke napraat u LG..samo BARCELONA!!! BARCA IS IN MY HEART!!!

PANDEV-Samo za B A R C A!!

Vcera Rajkard napravi edna mnogu golema glupost...Jas mislam deka trebase da gi stavi prv sostav Giovani dos Santos i Bojan Krkic,a ne Xavi i Iniesta!!!Taka ke gi tepaa PEDERITE real... BARCAAAAAAAAA!!!!!!!:)

Сеа Челси ке фаќа а?

Најверојатно...
Тоа е тоа, фудбал. Сепак навистина нефер потег од страна на навивачите.

Еве резервирав веќе.
London

Claridge's
The Brook Penthouse/The Davies Penthouse
$5,482 per night

The honor, or should we say honour, of the most expensive hotel room in London technically belongs to the three-bedroom Royal Suite of the Lanesborough Hotel, which is 4,500 pounds, or $6,407, a night. However, the suite is being renovated and will not be open until April 2002. So the winner by default is the penthouse suite of Claridge's (there are actually two), and both come with a personal butler.

Јас мислам дека причината поради која изгубивме е тоа што фудбалериве на Барса не беа добро организирани беа збунети,изненадени и не оцекуваа ГОЛ па затоа им беше теско после да се вратат на своите позиции.Б А Р С А 4ever

Одбраната-ДИБЕЦИ!И јас сум за Барселона ама слабо изиграа!И плус Меси фалеше ненормално.А за Роналдињо ми е многу криво.Не заслужил со ништо таков третман!Вчера целата игра беше околу Иниеста.Роналдињо не изигра лошо но не е тоа тоа!Ми е криво ,му пропаѓа кариерата!А беше магионичар невиден!Кај му се изгуби магијата ни он незнае!

Пеери, Рајкард ќе си оди, да или не?

Аман веќе од тој деген, направи шо направи, сеа не може веќе.. се глеа.

ДАЈ БЕ ОТКАЧЕТЕ ГО ЗА МУРИЊООООООО!!! :)))

Не дека не го мразам Мурињо, али типчето е бољи стратег, дефинитивно.

и што сега, роналдињо заслужува ваков третман?????? срамота, стварно, срам ми е да кажам дека сум за барса, добро бе дали се нормални, Ок крив е, и тоа многу, ама после се најмалку што заслужува е вака да го испраќаат
неблагодарни копилиња!
ај да видиме кога некој на грб ќе им освои титула во ЛШ и во Ла лига па после вака да го третираат
мислам дека рајкард ако сметаше дека роналдињо нема да има никакво влијание и нема да извлече резултат не требаше да го става 90 мин. не е тој крив, рајкард има очи и знае колку кој е спремен, зашто служи тој во барса а?

роналдињо, збогум, фала ти за се, остануваш легенда во Барса. Напиша историја....

A кај пишуе дека Роналдињо ќе си оди?

Добро, луѓе што пропуштам јас уствари? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom