Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ова Рајкард за ништо не вреди заради него изгубивме:(
Шустер перфектно ја имаше поставено одбраната а Рајкард ништо не направи,на Чави не му беше нешто денот односно не можеше да игра едноставно играчите на Реал не и дозволија простор на Барса.
Нешто подобро изигра Барса кога влезе Бојан но не многу,а пред тоа катастрофа како да немавме средина.Мислам дека требаше да го стави Анри да заигра иако пред тоа беше повреден,мора на еден таков играч да му се даде шанса на едно вакво дерби.Ах можам и да кажам дека судијата лошо судеше али не може да ја бараме во него причината за поразот кога немавме некои посериозни шанси за гол.

Ајде Мурињо иако те мразам многу 100 пати си подобар од Рајкард

И Рајкард пак ако го видам на клупата на Барса на следниот меч, не знам еј, ЛаПорта нека го мењат :)

ех, сега кога ќе ми текне колку слатко се изнасмеав сабајле кога во еден шпански медиум прочитав статија со апокалиптичен наслов -има ли живот после меси? - абе пукнав од смеење, како не ќе имало живот после меси....така си мислев
али вечерва:jaj: се покајав што се изнасмеав, лани месијата не спаси со оние фатални продори

ма не сакам некој да не спасува, не ми треба мочано реми кога сакам победа
леле, леле...па уште ја гледав утакмицава со мадридиста, абе ми се уништија празнициве жими се

Сите се по малце криви, само сеа Рајкард ќе го јаде..

Негов проблем.

Инаку за утакмицата - јебига, шо да кажам?

Слаба игра и разочарување.Иниеста ја тапеше ненормално, Роналдињо јбг таков е оваа година,мораша Анри да влезе.Како и да е реално гледано заслужена победа на Реал.:toe:

Мислам дека Рајкард има уште кредити кај Лапорта...така да, да не се надеваме на отказ.

Може би било подобро да му дадат отказ и да дојде Мурињо.. Иако го мразам сепак и посакувам се најдобро на Барса..

А Чави беше тотален ужас .. Не можеше да подава како што треба , колку топки и акции залудно отидоа.. а да не зборам за друго.

Слаба игра и разочарување.Иниеста ја тапеше ненормално, Роналдињо јбг таков е оваа година,мораша Анри да влезе.Како и да е реално гледано заслужена победа на Реал.:toe:
Според мене иниеста изигра најдобро,само он се трудеше нешто да направи,а ја тупеше затоа што немаше подршка од другите фудбалери

Барселона не е на ниво, на кое треба да игра, се собраа МНОГУ ЗВЕЗДИ во тимот, им се повторува историјата како на реал, ЕЛ ГАЛАКТИКО, 4 - год, без титула , и лани одвај додека Капело не му пукнаа жлезди да ги доведе у ред, е сега така и со Барса , роналдињо се шетал со црна тренерка, деко се коцкал, замброта не му се играло, и ке го јадат од сите,

нов тренер и некој играчи на трансфер листа, иначе вака ништо

Сега Роналдињо и Рајкард ја пеат песната: Ајде да летамееее... не плаши сеее...

Сега Роналдињо и Рајкард ја пеат песната: Ајде да летамееее... не плаши сеее...

in addition

rajkardsmokewu7.jpg

iskreno mn me razocara igrata na barcelona ocekuvav mn mn poveke no sepak moram da kazam deka shuster ja postavi svojata ekipa kako sto treba,no sepak i moram da kazam deka i mn mn fauli sudijata ne gi dosudi i barem trebase da mu se dade sansa na henry i ovaa godina mn maka macime so povredite se nadevam deka vo vtorata polusezona ke bideme podobri bidejki znam deka go mozeme toa bi sakal da ja gledame starata barcelona od pred 2 god koga nemase protivnik osven chelsea.

The Dutchman was philosophical about the Blaugrana's first league defeat at Camp Nou for nearly 18 months and said that he was not disappointed with his team's performance.
Што е со Рајкард???

еххх, барса од пред 3 години, ај идам да сонувам...

што е со рајкард? За рајкард бесилка!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom