Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ONLY BARCA BARCA IS THE BEST!I LOVE BARCELONA!!THE TEAM IS IN MY HEART!!!!!!

SAMO BARCA!!SEGA KOGA KE IGRAT SO real PREDLAGAM 2-3 NULA ZA BARCELONAba-rce-lona.jpgBBAARRCCAA.jpg:kajg::kajg::zlo::olee::olee::costumed4

Денес бев во црква запалив свеќи за Барселона.

Ајде утре мора победа, или ке плачаме, или ке славаме.

Денес бев во црква запалив свеќи за Барселона.

Ајде утре мора победа, или ке плачаме, или ке славаме.
Хахахаха :) :) :)
:pos2::pos2:
Ме насмеа ептен :) ама добар потег! Со среќа утре, иако сум за Реал, нека има добар фудбал!

Пекол ќе е. Ама ако го стави Роналдињо на клупа страм да му е на Рајкард. Не е исто дербито со и без него. А како што разбрав од овој натпревар зависи судбината на Рајкард. Со среќа утре.

Хахахаха :) :) :)
:pos2::pos2:
Ме насмеа ептен :) ама добар потег! Со среќа утре, иако сум за Реал, нека има добар фудбал!

Хехе !
Еми така е, за секоја голема утакмица на Барса одам јас во црква.:vozbud:
Ајде утре белким ке ја продолжиме низата на победи на домашен терен.

Прогноза 3-1 за Барселона:smir:

Реал не му е дораснат на Барса сезонава за да можи да му се спротистави. И покрај цела криза на Барса очекувам сигурна победа. 3-1 убав резултат ми изгледа.

Реално гледано, 3-1 или 3-2 за Барселона. Роналдињо ако не игра прва постава и Барса загуби, Рајкард добива one way ticket to hell (=

најреално според мене е 2-2,али ќе видиме

Никат се незна Иване. :)
(Браво и фала).

Инаку мој тип?
Кец чист како солза. :)

Иван (Реал Мадрид): Највеќе ме плаши брзоногиот Ето. Секогаш успева да постигне гол против Реал. Направи одличен камбек и сега е во врвна форма.

:pos::pos::pos::pos::pos:
Абе кога е емисијата на Филе?
Репортажата, ова-она.

а тоа ли :) филе сеа го слушав на вести од тамо се јавуваше,би требало утре да е негде пред натпреаварот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom