Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај јас да кажам :)

Изгубивме. И тоа заслужено. Тоа е факт! Немавме ниту една сериозна шанса, играта во одбраната беше слаба, особено Турам, кој како да не му се играше воопшто. Тотално промашена тактика на Рајкард, и поради тоа слабата игра без шанси, и двата примени гола. А тука е моментот кога Роналдињо и Меси го напуштија теренот, а на нивно место Кркиќ и Џовани. Роналдињо можеби оправдано, бидејќи имаше многу незгоден старт врз него од страна на противнички фудбалер ...
Меси не разбирам зашто го напушти теренот. Тотална утка на Рајкард. Дефанзивците на Гетафе се стубови, Бојан и Џовани не можеа глава да кренат од што беа млатени од страна на дефанзивците на Гетафе.
Бојан ... кај може детето да се гура ...

Анри имаше добра шанса, кога Иниеста му пушти добра топка, Анри само требаше да ја протне топката преку Абонданзиери. Требаше да се реализира таа шанса, ама јебига ...

Треба да се подобри играта на гостински терен, и тоа како! Ако Рајкард не го може тоа, треба да се најде некој што може.

И ќе се најде :)

Не зборете улицни муабети безвезе!Тоа што беше со Лучиано Моџи може да се деси само во Италија!Во Шпанија слабо е развиен бизнисот "Перење на пари".Така да ова е безвезе што го зборите.А ова што му се случува на Барса е нормална работа во фудбалот,мора некогаш и да се губи!Мислам со бркање на Рајкард и носење асаглам тренер ке се решат сите проблеми.Значи проблемот е РАЈКАРД!

Да да глупи се овие во шпанија незнат да наредат неколку утакмици. Зато бвин се спонзори таму а? не викам дека местат ама дај пази шо збораш.

инаку точно некој пиша таму спонзори,тв права,дресови и слично. многу фактори има за да се добијат назад парите.

според мене барса сеуште има мака со наоѓање на вистинската игра или пак си експериментира на некои натпревари. Очекувам пеколен финиш на сезоната и освојување на се можно. :vozbud:

Да да глупи се овие во шпанија незнат да наредат неколку утакмици. Зато бвин се спонзори таму а? не викам дека местат ама дај пази шо збораш.

инаку точно некој пиша таму спонзори,тв права,дресови и слично. многу фактори има за да се добијат назад парите.

според мене барса сеуште има мака со наоѓање на вистинската игра или пак си експериментира на некои натпревари. Очекувам пеколен финиш на сезоната и освојување на се можно. :vozbud:
Глеј сеа ти како се фаќаш за ситници!Јас не реков дека Шпанците се глупи и незнаат да местат туку тие не се прочуени по тоа и јас мислам дека нема ни да се прочујат!Толку од мене и не ме фаќајте за ситници!
Јас само објаснив дека не треба за секој пораз да се вика дека е наместена утакмица.А го делам истото мислење со тебе,дека Барса сеуште ја бара вистинската игра.Ама мислам дека за тоа е крив Рајкард и не го менувам моето мислење убеден сум у тоа!:wink:

da ne se pravam nekoj advokat ovde no sepak ne vredi za football da se raspravate jas sum cist primer do sea minimum 10 pati se imam tepano za football posle izvesno vreme ke svatis deka e pogresno toa i ne vredi sepak nie sme ovde drugarcinja ovaa e forum i se razmenuvaat mislenje i navistina ne treba da se povociraa :salut:

Абе пуфло дај молам ти се смири си ги хормоните оти ако ми пукне на мене ке те најдам у живо јас ке ти ги смирам...АЈ МРШ НА ТВОЈОТ ФАН КЛУБ.
хаха,ај не го убивај рани го само у нога, ц ц

Абе пуфло дај молам ти се смири си ги хормоните оти ако ми пукне на мене ке те најдам у живо јас ке ти ги смирам...АЈ МРШ НА ТВОЈОТ ФАН КЛУБ.

to e fanklub na Real i tamu za real se pisi, da pisam za barsa vo fanklub palermo sakas??? i samo da znajs od zakani preku internet kolku pati dzigero me ima fateno... ne se nerviraj deka te baniraja od fanklub Real. posteno ve 'isprovocirav' a ti tamu izglea imas pcueno.
potpolno te sfakam lol:pos2: :pos2: . poarno gnevo da si go isturis na internet otkolku navistina. aj poarno da si kutam, pred da mi ja skinis nogata...

офф топик-
За добрососедски односи апелирам да се банува овој над мене.

-----
Не треба да се бара грешката во измените, него во стартната формација. пишав погоре, одкога го стави Пујол да игра офанзивен бек- Меси неможе да игра(неможе да се движи) и така се кочи цела игра.

офф топик-
За добрососедски односи апелирам да се банува овој над мене.

-----
Не треба да се бара грешката во измените, него во стартната формација. пишав погоре, одкога го стави Пујол да игра офанзивен бек- Меси неможе да игра(неможе да се движи) и така се кочи цела игра.

brat, za sekoja sitnica ako se banira, togas jas, ti i site ostanati so navivat za barselona i real trebashe dosea permanent

to e fanklub na Real i tamu za real se pisi, da pisam za barsa vo fanklub palermo sakas??? i samo da znajs od zakani preku internet kolku pati dzigero me ima fateno... ne se nerviraj deka te baniraja od fanklub Real. posteno ve 'isprovocirav' a ti tamu izglea imas pcueno.
potpolno te sfakam lol:pos2: :pos2: . poarno gnevo da si go isturis na internet otkolku navistina. aj poarno da si kutam, pred da mi ja skinis nogata...

Извини ама не пцуев....само кога реал ја победи на Валенсија јас напишав..."На среќа победивте"..и право сите на се истуривте на мене и бев баниран за тоа.
Нели е тоа ситница?

Викторче, Реал вечер ќе го кркне од Мајорка :)
Стари долгови се враќаат.

Шо се секираш.

праите си екскурзија на мозокот,и виктор не беше само за тоа,тоа беше само почетокот

Победниче :pos: остај го Иван. Чика Пико има евиденција во сите бришаници и ќе изреагира кога треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom