Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
све супер си играа, можеа и поише голови да дадат, ама ја затупеа второ полувреме, да ти се одмили, ренџерс топката не ја видоа:vozbud: ама тој меси е мрднат жими све, сеа како што се врати полека у форма и роналдињо парче ќе праат....не дека сега не праат:smir::vozbud:

Добро е Роналдињо почна да покажува дел од старата форма.Сега би требало да биде се подобро и подобро.

Роналдињо останува во Барселона
Потпретседателот на Барселона, Феран Соријано ги демантираше сите шпекулации околу наводното заминување на Роналдињо и дека тој останува на Ноу Камп до крајот на кариерата.
A72F0F2D6015594FB2715AFFF208D177.jpg

"Немаме намера по било каква цена да го продаваме нашиот играч, а морам да ви кажам дека и Роналдињо воопшто нема намера да си замине од Барселона. Мислам дека тој ќе остане тука до крајот на кариерата", изјави за ББЦ, вториот човек во клубот, Соријано.

Се знае ова све бре :)

:olee:

Fudbal za oci pred se... topkata preku celite 90 min bese vo nozete na Barsa ... a poveke od dva gola mozese da padnat a i ne bidejki tesko e sepak so glava da go butkas kineskiot zid :D Mestoto vo ligata na samipioni ni e recisi obezbedeno....
A ROni vo posledno vreme mn go merkaat ova ona slaba forma ne znam sto...ama dokazuva deka se e vo tek na vreme....ednostavno povtorno se izdignuva sebesi so toa sto go predvodi svojot tim do nova pobeda...
Milanez predhodno veli Ronaldinho ostanuva vo Barcelona...jas bi rekol kade bi bil po sreken i cenet od segasniov negov klub Barcelona :D
Pozdrav do site...

Овие не се нормални бе(Ренџерс), губат 2-0 и уште се бранат...

Иналу првиот гол, Анри го постигна со рака. :haha:

Fabregas?
SUper izigraa i Bojan go istrcha malce :) samo Arsenal usranite me zafrknaa.. :(

Fudbal za oci pred se... topkata preku celite 90 min bese vo nozete na Barsa ... a poveke od dva gola mozese da padnat a i ne bidejki tesko e sepak so glava da go butkas kineskiot zid :D Mestoto vo ligata na samipioni ni e recisi obezbedeno....
A ROni vo posledno vreme mn go merkaat ova ona slaba forma ne znam sto...ama dokazuva deka se e vo tek na vreme....ednostavno povtorno se izdignuva sebesi so toa sto go predvodi svojot tim do nova pobeda...
Milanez predhodno veli Ronaldinho ostanuva vo Barcelona...jas bi rekol kade bi bil po sreken i cenet od segasniov negov klub Barcelona :D
Pozdrav do site...

kakov fudbal za oci be. ova e oficijalno najdosaden natprevar vo istorijata na lsh. so 3 reda odbrana igraja rendzers. za niv dozivoten ban, oti od vakvi natprevari pojke fudbal ne mi se glea. igras za da pobedis, ovie si go mavaja 90 min. ovie dur go :drk: , barselona mu se gledaja oti nema so da :drk:

Роналдињо останува во Барселона
Потпретседателот на Барселона, Феран Соријано ги демантираше сите шпекулации околу наводното заминување на Роналдињо и дека тој останува на Ноу Камп до крајот на кариерата.
A72F0F2D6015594FB2715AFFF208D177.jpg

"Немаме намера по било каква цена да го продаваме нашиот играч, а морам да ви кажам дека и Роналдињо воопшто нема намера да си замине од Барселона. Мислам дека тој ќе остане тука до крајот на кариерата", изјави за ББЦ, вториот човек во клубот, Соријано.

Се знае ова све бре :)

:olee:
:pos2::pos2: Do krajot na karierata abe ne treskaj gluposti ejjjj hahaha ce vidis ce mu padni i forma i se ko RONALDO i ce bara klub kaj so mu nuda povejke pari :smir:

:pos2::pos2: Do krajot na karierata abe ne treskaj gluposti ejjjj hahaha ce vidis ce mu padni i forma i se ko RONALDO i ce bara klub kaj so mu nuda povejke pari :smir:
што се смееш зошто да не остане во Барса :uvo:

Како прво не го изјавував јас ова, не се прави глуп! :smir:
Добро фудбалски стручњаку, ќе му падне формата и ќе си иде од Барса!
Фала за информацијата еј!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom