Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Puyol igrase ponapred od Messi denes ili ja gresni apcinja sum zel???:nesum:
ALE ALE BARCA :wink:

ајде ајде, ќе се истуриме на алмериа во недела, нешто во стил на арсенал денес :icon_cool

И мислев дека е можно да заврши нерешено ама сигурен сум дека на домашен терен ќе пукне ѕидот на ренџерс.

сеа и алмеира ако не ги тепаме тогас нисо не прајме со лигата

Ми мириса на икс
убаво си намирисал...:smir:[/quote]

Икс ми беше пишана на ливчето, ме препишманија во кладилница. Немало шанса да биди икс, чиста двојка било... се скапав од објаснување, ама ај реков ќе послушам.
Значи никогаш не слушајте ги другите, како што ви мириса утакмицата дека ќе излези, така типувајте ја.
леле аман не се нервирај толку, пријателче, катастрофа беа овие ренџерс, не знам дрва да беа па малку ќе тргнеа во напад, абе како да играш против ваков тим??????? се паркирале пред гол и не мрдаат!

а за роналдињо, што ви е бе луѓе? Добро, знам дека е тренди е да го напаѓаат сите ама денес не видов нешто толку лоша игра од него, Меси ме разочара малку,ама сепак, да, ама имам предвид против ШТО играа
нели видовте на крај како се радуваа на ремито? па тоа за нив е најголемиот успех, тоа беше целта, знаат дека ќе бидат решетени за камп ноу

Како да не се нервирам кога јас чекам да постигнат гол, за добивка од 31 000 денари а тие си кружат околу голот. Највеќе искинав живци кога покрај аут линијата застанаа и двојно се проигруваја едно 5-6 пати. Губеа време или што????: :tapp:

abe tesko se igra vo skotska pomal e terenot igraat dva reda odbrana im fali uste eden pozadi site igraci i da bide klasicno katanadjo cela utakmica go igraat toa i ne ni pomisluvaat da napadnaat!nemase sansi da se srusi toj zid:)sega ke videte sto ke im se sluci na kamp nou lol ke ima gazenje ke neznaat na kade da izlezat:)

Ne e ubavo catalenje pred Almerija ili pred koj bilo drug natprevar.Da ne ispadne posle samo los den.Zato falenje osle natprevar.
A inaku ocekuvam da se vrati Mesi na golovite.

Јас само ќе кажам за Алмериа дека се надевам на победа, голови не се битни. И арно вика Армин, ќе урочите однапред... ќутите си сега, после утакмица ќе праиме муабет...

Јас се надевам дека Анри конечно ќе погоди пред домашната публика :)

а меси игра во недела? јас прочитав разни информации и не знам што точно се случува?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom