Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
znaci nemame sreka so povredive, za sega se eto, edmilson, zambrota, ture, ronaldinho do vcera a i milito se uste ne e siguren za stutgart...
sepak ne bi trebalo da imame problemi vo germanija:pipi:

[SIZE=-1]Ronnie ke igra vo Stutgart :wink: a ke vidime kako ke funkcionira celiot sostav so ogled na toa sto igrata e postavena vrz Messi a ne Ronaldinho kako sto bese slucaj minatite sezoni. ALEEE ALEEEE
[/SIZE]

Еве кој ќе игра утре за Барса:

The squad

The 19-man squad for the trip to play Stuttgart is: Valdјs, Jorquera, Sylvinho, Abidal, Puyol, Milito, Oleguer, Thuram, Mбrquez, Xavi, Iniesta, Deco, Ronaldinho, Gudjohnsen, Marc Crosas, Bojan, Giovani, Messi, Henry.

Od messi i iniesta ocekuvam najmnogu.....a od drugata strana od Armin Veh da spremi nesto interesno

И гОООООООООООООООООООЛ .
Бравос мајстори.Ете сите кажувавте глупости за роналдињо ама тој беше најзаслужен за голот.:smir:

Лошшшшшшооооооо, на почетокот на напреварот се повреди Маркез, влезе Пујол-даде гол...и подоцна се повреди...! Све повредени во одбрана у пм!

Не ни се загарантирани овие 0-1 со оглед дека како централни дефанзивци ги имаме Олегуер и Турам.

Едит- олее олеее Месиии...0-2!!

вака и очекував 0-2 сосема ОК
а гледате ли лион, што треба да значи ова, со ренџерс ќе се бориме за прво место, лелееее

Ајдеееее, ги измачкавме и Штутгарт! Меси :zver:

И Роналдињо добро се покажа :)

Идемо даље ... следеќииии :)

Малку головите со многу среќа ги дадовте, првиот еден играч од Штудгарт ја шутна во голманот место да му ја остај да ја прифати в раце по ударот со глава на Роналдињо, и Пујол си погоди празен гол, а вториот, Анри добро го пронајде Меси, и неговиот шут се одби од еден од домашните играчи и го измами голманот... (ова накратко за тие што не ја гледале)

Сепак, Штудгарт - Барселона 0-2
Честито.

ОК имавме малку среќа.. оние од Штудгарт промашија празен гол ама јебига. Пак се повредија Маркез и Пујол...

Малку головите со многу среќа ги дадовте, првиот еден играч од Штудгарт ја шутна во голманот место да му ја остај да ја прифати в раце по ударот со глава на Роналдињо, и Пујол си погоди празен гол, а вториот, Анри добро го пронајде Меси, и неговиот шут се одби од еден од домашните играчи и го измами голманот... (ова накратко за тие што не ја гледале)

Сепак, Штудгарт - Барселона 0-2
Честито.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Каква среќа бре..нели гледаш оти рушат се пред себе...Лион, Севилја, Сарагоса, Леванте, Штутгарт, А сега во сабота Атлетико Мадрид е следејчи ......Срека ли е тоа ?

mes que un club

Uste edna lekcija po moderen fudbal od najdobriot i najatraktivniot tim na svetot! Strasno dobra igra od Deco,Xavi,Iniesta(10 od mene za nego,moze da igra i kako zamena na Toure, a poslednite nekolku kola igrase na pozicija na Ronaldihno) i sekako najdobroto fudbalsko trio sto nekogas postoelo : Messi, Henry i Ronaldihno koj povtorno ima ogromna motivacija za nadigruvanje i veruvam povtorno se vraka vo starata dobra forma...

Za oni koi se vo zabluda deka pobedata bila na sreka:
I da e taka Srekata gi sledi najdobrite!

mes que un club!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom