Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
messi ne trebase da go izvadi i toa e toa, rajkard sakal dlabocina, ete mu dlabocina sega

lele... me rzocaravte so igra iskreno i toa mnogu. i toa pola saat protiv 10 dusi igravte :toe: ne vidov nikakva koncepcija vo igrata.

kako rajkard da gi pusti na teren i da ocekuvase so eden poteg sam nekoj da ja resi utakmicata... e ne ide bas taka...

ronaldinho dobi spansko drzavjanstvo, giovani dobiva utre, eto'o i toure ostanuvaat non-europian

pa kako ke igras protiv bunker (8 fudbaleri posledna linija) ...... topka ne pomina ..... i lani isto zapocna barsa 0:0 so kadiz
лани со алавес играа мислам,башка лани второ место,ко шо глеав барса не покажа заинтересираност за гол,си подаваа ко да ке им дое гол од господ.добро шо не примивте гол у последните минути кога валдес брилијантно одбрани

само анри и меси играа...меси излезе, а анри касно влезе...а двајцата да играат подобро ке биде...
само рајкард да ја смени формацијата 4-3-3 во 4-4-2
Роналдињо играше класично лево крило исто како и меси, значи се покажа дека би функционирала 4-4-2:
------анри------ето
рони-чави(ињеста)туре-меси
абидал-милито-пујол-замброта
Само да му текне на рајкард да почне утакмица со оваа формација

Икаку за натпреваров незнам зашто не го стави Маркез на местото на Олегуер...

меси не требаше да излезе само он и роналдињо се трудеа,ето не покажа ништо посебно на таа позиција кај што играше сеа.али пак барса не се ни трудеа да даат гол.само анри нешто шутна и толку

Со bwin матни ми се утакмициве. Ко победа против левадија беа.

Не разбирам што е толку тешко Анри, Ето, Меси и Роналдињо да ги ставиш во прв состав сите заедно!

--------Анри---------Ето---------

Рони----Деко-----Чави---Меси---

Абидал--Пујол---Турам----Замби-

------------Викецот-------------

- класична 4-4-2 формација ... тоа е тоа!

Со bwin матни ми се утакмициве. Ко победа против левадија беа.
каква победа тие за да се извадат пуштиле информација демек е местена.незнаат да играат не е местена

само анри и меси играа...меси излезе, а анри касно влезе...а двајцата да играат подобро ке биде...
само рајкард да ја смени формацијата 4-3-3 во 4-4-2
Роналдињо играше класично лево крило исто како и меси, значи се покажа дека би функционирала 4-4-2:
------анри------ето
рони-чави(ињеста)туре-меси
абидал-милито-пујол-замброта
Само да му текне на рајкард да почне утакмица со оваа формација

Икаку за натпреваров незнам зашто не го стави Маркез на местото на Олегуер...

4-3-3 mu e biblija na rajkard, ama i jas ne znam zosto ne smeni nesto koga veke site naucija kako igra barca:tapp:

Абрамович му нуди на Роналдињо неделна плата од 200.000 фунти

Сопственикот на Челзи, рускиот тајкун Роман Абрамович е подготвен на бразилската мега ѕвезда Роналдињо да му понуди неделна плата од 200.000 фунти неделно, со што несомнено, Роналдињо ќе стане најплатениот играч не само во Премиер лигата туку и во светот.
Англиските медиуми пишуваат дека Русинот е подготвен да го стави својот потпис на договорот вреден, неверојатни, 100 милиони фунти. Половина од тој износ Роналдоњо би го добил низ плати во следните 5 години, а останатите 50 милиони фунти би ги добила Барселона на име отштета.
Роналдињо во договорот со Барселона има клаузула според кој отштетата за него изнесува 85 милиони фунти (125 милиони евра). Сепак, тој износ се однесува само на клубовите од шпанската лига, додека за тимови од други држави може да се постигне друг договор.
Таа клаузула е создадена со цел Бразилецот на многу потежок начин да се пресели во друг шпански клуб. Клаузула е дел од договорот на Роналдињо и Барселона, најмногу, да се оневозможи тимот на Реал Мадрид да го ангажира Бразилецот (“каталонците” извлекоа поука од трансферот во “кралскиот клуб” на Луис Фиго).

лани со алавес играа мислам,башка лани второ место,ко шо глеав барса не покажа заинтересираност за гол,си подаваа ко да ке им дое гол од господ.добро шо не примивте гол у последните минути кога валдес брилијантно одбрани
mnogu dobro ja pametam si padnav samo na barsa ...... dusta ma bolse :nesvest:

Стварно.. некад ги мрзи гол да даваат. Само се ебаваат во шеснаестерец

abe malku nadez mu davaat na real za titula,
Inaku vreme e mi se cini ili Rajkart da meni 4-4-2 ili nego da go menat, zosto covekot sam se blefira vaka, a ja nervira i edna populacija od nekolku miloni fanovi!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom