Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ronaldinho dobi spansko drzavjanstvo, giovani dobiva utre, eto'o i toure ostanuvaat non-europian
лани со алавес играа мислам,башка лани второ место,ко шо глеав барса не покажа заинтересираност за гол,си подаваа ко да ке им дое гол од господ.добро шо не примивте гол у последните минути кога валдес брилијантно одбраниpa kako ke igras protiv bunker (8 fudbaleri posledna linija) ...... topka ne pomina ..... i lani isto zapocna barsa 0:0 so kadiz
каква победа тие за да се извадат пуштиле информација демек е местена.незнаат да играат не е местенаСо bwin матни ми се утакмициве. Ко победа против левадија беа.
само анри и меси играа...меси излезе, а анри касно влезе...а двајцата да играат подобро ке биде...
само рајкард да ја смени формацијата 4-3-3 во 4-4-2
Роналдињо играше класично лево крило исто како и меси, значи се покажа дека би функционирала 4-4-2:
------анри------ето
рони-чави(ињеста)туре-меси
абидал-милито-пујол-замброта
Само да му текне на рајкард да почне утакмица со оваа формација
Икаку за натпреваров незнам зашто не го стави Маркез на местото на Олегуер...
mnogu dobro ja pametam si padnav samo na barsa ...... dusta ma bolse :nesvest:лани со алавес играа мислам,башка лани второ место,ко шо глеав барса не покажа заинтересираност за гол,си подаваа ко да ке им дое гол од господ.добро шо не примивте гол у последните минути кога валдес брилијантно одбрани