Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Која е таа ЕРА. Јас ја немав на мојата кабелска.Незнам македонскиве телевизии наместо шпанско да даваат италијанско кое е 1432234 пати подосадно од шпанското првенство.

Абе ЕРА е национална телевизија. Финтата е што е албанска. Ама можеш да си подесиш на телевизорот, за македонски коментар. Мора да ја имате бе. Пребарајте си ги каналите:)

Очекувам многу од Дос Сантос оваа сезона

Моја грешка. Еве ве информира фантом. Инаку Бундес Лига даваат на Алсат мислам.

Годинава Алсат има земено француско мислам, за германско не знам
А за Барселона - Јокохама (12:00 пладне) еве видете каде има пренос:
http://liveonsat.com/daily.php?star...t_yyyy=2007&end_dd=07&end_mm=08&end_yyyy=2007

Ќе ја има и на ТелеСпорт Романија, мислам ја има на некои кабловски, барем во Прилеп

Ddime, шо сафра те фати денес? Ај оди олади, да не морам јас да те праќам на следното препукување што го започнуваш ти.

Ddime, шо сафра те фати денес? Ај оди олади, да не морам јас да те праќам на следното препукување што го започнуваш ти.

Jas ne go zapocnav...tie prvi pocnaa so prepukuvanja (neli "smee" da se pisuva "ne provociracki postovi") jas pisav eden i odma provociracka replika od nekolku clenovi koj odma posle toa pisaa na barsa temata i jas i vozvradiv so isto...i ako veke opomenuvas, bi te sovetuval i dvete strani da gi opomenis

Jas ne go zapocnav...tie prvi pocnaa so prepukuvanja (neli "smee" da se pisuva "ne provociracki postovi") jas pisav eden i odma provociracka replika od nekolku clenovi koj odma posle toa pisaa na barsa temata i jas i vozvradiv so isto...i ako veke opomenuvas, bi te sovetuval i dvete strani da gi opomenis

Тоа што fantomiX ти даде информација за натпреварот, го сметаш за провокација?
Ова е реторичко прашање, секој пост оф топик после овој го бришам.

Уште една заслужена победа на каталонците овојпат со 1-0 против Јокохама. Наследникот на Роналдињо Дос сантос повторно стрелец.
Само така продолжете мајстори

аман бе од овој дос сантос само он дава голови:zver:

Добро му оди на Дос Сантос. Нека продолжи така.

За Реал сум, ама за Сантос и Кркич алал да и е на Барселона. Со 16-17 години така да играат... Стварно браво

ovoj dos santos mnogu dobro se pokaza bre! ako prodolzi vo ovoj ritam i ponatamu kje mu nema ramen! messi i robinho kje mozat voda da mu nosat!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom