Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а што јас реков дека ако платат реал за него, кај дедек ке идат парите?....ооооооо, јас реков дека ке добива повише плата од онаа во Ливерпул, затоа пред пенција ке си земе некој денар+

Дудек е одличен голман, за разлика од Валдез. А инаку, за шпанското првенство, можам да ги потсетам навивачите на Барса дека надежта последна умира toeto

G@rfielD напиша:
Дудек е одличен голман, за разлика од Валдез. А инаку, за шпанското првенство, можам да ги потсетам навивачите на Барса дека надежта последна умира toeto

Ama umira....

Go Barsa, Go Barsa

Abe lugje na koja televizija davaat prenosi?

на ЕРА има

Ајдееееее, барса води реал губи!

Поооооо јак Варела многу јаааак...одам да купам дрес од него оти како шо ми мириса од следната година во барса :)

Местено е,само ќе видиме за кого
Претходното коло во распон од 1 минута паѓаше гол и на двете утакмици,така и сега бидна,ќе видиме до крај како ќе се одвиваат настаните!

BusHav напиша:
Претходното коло во распон од 1 минута паѓаше гол и на двете утакмици,така и сега бидна,ќе видиме до крај како ќе се одвиваат настаните!
И ја мислам дека е местено. Цел свет мисли дека и Реал и Барса треба да тепаат. Така сите мислеа и прошлото коло, ама видовте шо бидна. Не ни глеам више фудбал, све е местено. :ban?:

0-2 Messi dade gool

Macedonian напиша:
И ја мислам дека е местено. Цел свет мисли дека и Реал и Барса треба да тепаат. Така сите мислеа и прошлото коло, ама видовте шо бидна. Не ни глеам више фудбал, све е местено. :ban?:
и
BusHav напиша:
Мои луѓе јас 5 страни на Шпанско првенство темата се карав а не ми верваја дека прошлото коло беше местено...демек ако се местело оти барса не тепала пти му се признал голот не Меси...е заради ова, сега нека им стои!!!! пошто не се местело во големите лиги!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom