Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eden mal odgovor na site kritiki kon Barca...:)

Barcelona na domasen teren nemase poras 16(?) natprevari(vo LS)...i sega Liverpool stavi kraj na taa serija...pa taka zosto da ne moze da se pobedi na Enfild...pricina poveke ke bide sto za Barca ke igra i Eto...bi bil zadovolen dotolku se povtori rezultatot od Nou Camp (1-2) pa stasot da se bara vo produzeneito ili pak penalite :O ( sepak ne izgleda taka nevozmozno:) )

Ddime напиша:
Eden mal odgovor na site kritiki kon Barca...:)

Barcelona na domasen teren nemase poras 16(?) natprevari(vo LS)...i sega Liverpool stavi kraj na taa serija...pa taka zosto da ne moze da se pobedi na Enfild...pricina poveke ke bide sto za Barca ke igra i Eto...bi bil zadovolen dotolku se povtori rezultatot od Nou Camp (1-2) pa stasot da se bara vo produzeneito ili pak penalite :O ( sepak ne izgleda taka nevozmozno:) )
Nisto ne e nevozmozno ama e mnogu tesko.Ako uspeete braos.

ajde barcelona kaj ste sea !!
e toa koga ste pregolemi optimisti sprema liverpool .
a i ne ocekuvajte da im dadete gol(dva vi se potrebni) posto ga pamtite lani utakmicata liverpool vs juve koga juve da igrase i uste dva dena nemase da dade gol!!!
FORZA ROMA

hah, ne znam sto im e na lugjevo.. Barcelona im popusti na Liverpool za da bide poneizvesno/pointeresno na Enfild Road... Barca!!! Sea ce mu javim na Rajkard da go stavi Eto'o

runBABYrun напиша:
ajde barcelona kaj ste sea !!
e toa koga ste pregolemi optimisti sprema liverpool .
a i ne ocekuvajte da im dadete gol(dva vi se potrebni) posto ga pamtite lani utakmicata liverpool barca koga juve da igrase i uste dva dena nemase da dade gol!!!
FORZA ROMA

offf...od kade me e poznato nikov....
O, da! Ja otvaram banlistata i go gledam runBABYrun

"....liverpool-barca koga juve da igrase...." :tapp:

"....liverpool-barca koga juve da igrase...." :pos2::pos2::pos2:
Abe ne veruvam teka taka lesno ke e Liverpul si e Liverpul... ke vidime za nekoja nedela...Sakam pointeresna utakmica neka pobedi koj e podobar... Mislam deka toa ke e Liverpul

Shorty напиша:
hah, ne znam sto im e na lugjevo.. Barcelona im popusti na Liverpool za da bide poneizvesno/pointeresno na Enfild Road... Barca!!! Sea ce mu javim na Rajkard da go stavi Eto'o
според мене, изгубен натпревар не е нешто интересно, а посебно кога Барса ќе отиде во Англија, е тогаш ќе им биде уште поинтересно. :pos2:

Што ќе биде со Барса вечер.
21:00 Barcelona ?-? Athletic Bilbao.
:)

ZIKS напиша:
Што ќе биде со Барса вечер.
21:00 Barcelona ?-? Athletic Bilbao.
:)

Barca bez Deco i Zambrota (s), Marquez i Belletti (p)

Se pazbira se ocekuva pobeda...BARCA!

Не знам колку се разбира.Ама јас очекувам тежок меч

46666181jg8.jpg

Видите бе колку се здебелил му даваат да јаде многу бее зато не и иде на Барса

armin06 напиша:
Не знам колку се разбира.Ама јас очекувам тежок меч

46666181jg8.jpg

Видите бе колку се здебелил му даваат да јаде многу бее зато не и иде на Барса

lol, dobar fotoshop...ali zasto site vikate deka na Ronaldihno ne mu ide koga od 20(?) sredbi ima postignato 16gola...(vo Primera)

Почнаа....

Самуел Ето во први 11.

Ајде јунаци :)

Eдит: FC Barcelona: Valdés; Oleguer, Puyol, Thuram, Gio; Edmílson, Xavi, Iniesta; Giuly, Ronaldinho y Eto'o.

Меси на клупа сега за сега.

SAMUEL ETOOOOOOO

1:0 :)

Добро, не беше голот на Ето али го збуна на бекот на Билбао и си шибна авто гол :))))))

Eдит 2:

Aкција во три потега- Рони со долга топка до ЕТО, овој со фантастична асистенција до Чави...

2:0 :) :)

ЕДИТ 3:

Нели се осеќаше....

САМУЕЛ ЕТО.... 3:0 :vozbud::vozbud::vozbud:

The Killer is Back!!!

Добро е штом Ето се враќа има надежи за реваншот на Енфилд
:vozbud:

tooooooooooooooooooo Eto'oooooo! NAjgolem idol mi e! Go eto go! Se nadevam deka ce gi zgazimo Liverpool. Nemamo sta izgubit, IDEMO IH RUSHIT!

Shorty напиша:
tooooooooooooooooooo Eto'oooooo! NAjgolem idol mi e! Go eto go! Se nadevam deka ce gi zgazimo Liverpool. Nemamo sta izgubit, IDEMO IH RUSHIT!
da ti kazem shorty spored mene liverpool ce igra ka so juve toa znaci 2 - 3 sansi na barca cela utakmica!!
e barca barca sto da mu praem na trenerot koga vi e BOT!(ne go stava eto da igra go cuva na tribina)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom