Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Трио фантастико ја води Барселона до звездите :vozbud:

И ова со Mеси е интересно. Перез на предпоследните избори го вети Луис Фиго, и го купи од Барселона.
Сега на овие избори се збори дека го ветил Меси на навивачите. Али не верувам да се оствари. :)

Трио фантастико ја води Барселона до звездите :vozbud:

И ова со Mеси е интересно. Перез на предпоследните избори го вети Луис Фиго, и го купи од Барселона.
Сега на овие избори се збори дека го ветил Меси на навивачите. Али не верувам да се оствари. :)

Најсмешно во целата збрка што се случи околу Меси е тоа што Перез не даде никакво ветување. Уствари човекот нема отворено уста, а Марка мисли дека Меси ќе игра за Реал против Ливерпул во ЛШ.

Сеуште не се знае ни дали Перез планира да се кандидира за претседател, а не па кои фудбалери ќе проба да ги донесе.

Инче ситуцијата со Фиго и Меси не е иста. Фиго не е дете на Барселона туку платеник кој го интересираа пари.

Овие марка се стварно смешни. Само вадат муабети и сакат да ја нарушат атмосферата и тимскиот дух во Барселона.

АМА МОЖАТ ДА НИ СЕ ИЗНАПУШАТ НА ДОЛНИОТ, ДА ВИ СЕ ИЗНАЕ*АМ ПЕДЕРИ ОД МАДРИД !!!!!! .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!.

Ма не перез да дојде, ако сака и цела дружина нека ја збере Меси е дете на Барса и ќе остане до крајот на животот.

И уште еднаш ..... ИЗНАПУШЕТЕ ГО КУ*ОТ ПЕДЕРИ ОД МАДРИД .!.

П.С Се извинувам, посилно беше од мене.

Еве го одговорот на Меси во врска со Реал Мадрид...I’ll never leave Barça

foto_339239_CAS.jpg
:cuc::cuc:

Така ми како нема да оди во најглупиот тим во шпанија реал ќе остане во најдобриот тим:).

Cestito pobeda 4-1 iako mozese da bidi i so poveke golcinja barem uste 2od mesi ili 1eto ali malce i sreka go posluzi protivnikot odmazdata sepak gi stigna.Luge po malku mi se smesni ovie muabetcinja za Mesi dek ke odi vo real to e nevozmozna misija ipak to e na nekoj nacin igra so cel da se rasipe dobriot timski ambient vo BARSA tocno e to dek Figo otide vo real ali taa BARSA I ovaa BARSA denes se razlikuvaat na finansiski plan taka da nek sonuvaat .

Јасно и гласно кажа Меси дека нема намера да замине од Барселона... а сите тие што го сакаат Меси во нивните клубови нека сонуваат. Точка.

Едвај чекам да се врати Милито на терените, одличен тандем се со Пујол. Инаку треба да се врати таму некаде во почетокот на Март.

Инче ситуцијата со Фиго и Меси не е иста. Фиго не е дете на Барселона туку платеник кој го интересираа пари.
Многу точно, Меси станува икона на Барса, нешто што е Раул за Реал. Нормално никој не би помислил дека Раул би играл за некој друг клуб освен Реал, иста ситуација е и со Меси. Глупаво би било од било кој да проба да освои гласови со вакво ветување, така да ова не е ништо повеќе од обична измислица.

Честитки за победата вчера, многу сме јаки,инаку јас типувам дека Меси ке го даде 5000 гол за Барселона!:vozbud:

Дај боже да го даде тој.... ако не тој би сакал Чави или Иниеста ...

Јасно и гласно кажа Меси дека нема намера да замине од Барселона... а сите тие што го сакаат Меси во нивните клубови нека сонуваат. Точка.

Едвај чекам да се врати Милито на терените, одличен тандем се со Пујол. Инаку треба да се врати таму некаде во почетокот на Март.
Зашто јас мислам дека Пике се снајде добро во барселона и дека е болје од милито тој милито го гледав лани и не ми остави впечаток а и знаеш како викаат тимот што победува не се менува ова е мислам максимумот сега играте на највисоко ниво нема натпревар некој од ето меси и анри да недаде гол цареви сте годинава ви спуштаме капа (неутрален сум од шпанија да не сватите погрешно) за досегашната сезона да видиме како ќе се снајдете во ЛШ:smir:

Пике не е во првиот состав... Одбраната која примила најмалку голови во Шпанија се состои од Алвес, Пујол, Маркез и Абидал. Пике е одличен во одбрана, но некогаш прави непромислени грешки, бидејќи не е искусен, за разлика од него Милито си ја знае работата во одбрана, има огромно искуство во Шпанија. Не дека и тој не прави грешки али ако морам да бирам би ги ротирал Милито и Маркез.

Инаку најново е тоа што наредниот претседател на клубот ќе биде на функција 7 години. Ова беше изјавено од Лапорта на денешниот состанок со бордот.

За 5000 гол ќе го даде некој што не очекуваме пр.Пујол,Алвес,Туре и др.такви играчи

Мислам дека Лапорта си го има загарантирано местото претседател на Барселона. Едноставно човекот направи неколку паметни одлуки со кој ја зголеми довербата кај навивачите, а и кај останатите функцинери во клубот.

Иначе за Милито мое мислење е дека е подобар дефанзивец од Маркез меѓутоа тешката повреда го оддалечи од првиот состав на Барса за сезонава дефинитивно. Едноставно ке му требаат што повеќе натпревари за да се врати оној стариот Милито. Мислам дека и Пеп нема да ризикува со Милито сезонава, ке игра меѓутоа при крајот на сезоната кога мислам дека се ќе биде решено.И без Милито оваа одбрана функционира одлично со повремени киксови што секоја одбрана ги има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom