Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lee:
Ајде ајде, ни вршат услуга. Ја гледам утакмицата Реал неможе 2 топки да сврзе.
Очекувам после добра игра со Севилја, а резултатот ..... ќе си дојде по играта.
шо не можи бе реал да сврзи....колку утакмици барселона тепаше во продолжението шо ке беше даено??и то не една 3-4 знам со ред беа......или на крајот...вошкари
шо не можи бе реал да сврзи....колку утакмици барселона тепаше во продолжението шо ке беше даено??и то не една 3-4 знам со ред беа......или на крајот...вошкари
Ај жифти мене кажи ми една таква утакмица.Јас па кога ке видам дека ја даваат Барса на ТВ одма се местам да ја гледам и очекувам голејада!шо не можи бе реал да сврзи....колку утакмици барселона тепаше во продолжението шо ке беше даено??и то не една 3-4 знам со ред беа......или на крајот...вошкари
Какво продолжение кога секоја утакмица 3,4 па и 5 гола разлика победуваат :uvo:
кога бе 5...3 пати се случи то и сега на секое спомнувајте.....не ми текнува со кој играа..дадоја пола сат продолжение ејјј пола сат....и пред крајот десет секунди тепаа 2:1...на шо личи то.....чекаат гол да дат да заводат па да ја завршат утакмицата??кој неможи така...
Ај молимте дај податок од интернет изваден.Јас барав барав,неможев да најдам.Не ми лупај безвезе работи,пола сат продолжение.Јас не памтам кога последен пат тепала барса у продолжение!
не памтиш зошто така ти одговара...за податок...утре ке добиеш...ми е мрза сега да барам.....