Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:olee::olee::olee::olee: Браво за меси секоја му чест ги направи индијанска топка:baeh::helou::):)

Ја зимаме ла лига сто проценти сум сигурен :) ако продолжиме со ваква игра:D. нраво лео браво лео.:)

Не се секирајте.. Јувнтус v Барселона мислам некој ден ке играт.. еее ке видате..:smir::baeh:

Покажа ЛЕО дека он е најдобар фудбалер на светот одлични беа сите три голчиња.Само така да продолжиме и следните натвревари.МЕСИ ФЕНОМЕНО THE BEST.БАРСА ШАМПИОН:vozbud::salut:

Дефинитивно Барса моментално е најдобра екипа во светот.

Алал нека му е на Пеп и на Меси!

:olee:

Ајде ајде, ни вршат услуга. Ја гледам утакмицата Реал неможе 2 топки да сврзе.

Очекувам после добра игра со Севилја, а резултатот ..... ќе си дојде по играта.

шо не можи бе реал да сврзи....колку утакмици барселона тепаше во продолжението шо ке беше даено??и то не една 3-4 знам со ред беа......или на крајот...вошкари

шо не можи бе реал да сврзи....колку утакмици барселона тепаше во продолжението шо ке беше даено??и то не една 3-4 знам со ред беа......или на крајот...вошкари

Какво продолжение кога секоја утакмица 3,4 па и 5 гола разлика победуваат :uvo:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Барса во последните 7-8 утакмици нема дадено помалце од 3 гола. Освен со исклучок минатото коло со Гетафе.

Ај сеа олади малце.

Ај жифти мене кажи ми една таква утакмица.Јас па кога ке видам дека ја даваат Барса на ТВ одма се местам да ја гледам и очекувам голејада!

Какво продолжение кога секоја утакмица 3,4 па и 5 гола разлика победуваат :uvo:

кога бе 5...3 пати се случи то и сега на секое спомнувајте.....не ми текнува со кој играа..дадоја пола сат продолжение ејјј пола сат....и пред крајот десет секунди тепаа 2:1...на шо личи то.....чекаат гол да дат да заводат па да ја завршат утакмицата??кој неможи така...

Ај молимте дај податок од интернет изваден.Јас барав барав,неможев да најдам.Не ми лупај безвезе работи,пола сат продолжение.Јас не памтам кога последен пат тепала барса у продолжение!

Честитки од мене до вас. За севиља навивав но до бидеме реални заслуживте да победите.

кога бе 5...3 пати се случи то и сега на секое спомнувајте.....не ми текнува со кој играа..дадоја пола сат продолжение ејјј пола сат....и пред крајот десет секунди тепаа 2:1...на шо личи то.....чекаат гол да дат да заводат па да ја завршат утакмицата??кој неможи така...

pa toa bese so espaniol be.....imase pauza na utakmicata se tepaa navijacite i posle se prodolzi utakmicata 12 minuti...real da ne e pojak...pa uste barca so sudii tepala...aj sramota so zboris be..gledase so getafe? tri penala imase za getafe ne im dosudi...ti si klasicen navijac na real...ne razbiras nisto fudbal i si cul real osvoil najvise iii sea za real sum....aj dosta vise ne zbori...sramota si ******per sempre ANTIMADRIDISTA******

Ај молимте дај податок од интернет изваден.Јас барав барав,неможев да најдам.Не ми лупај безвезе работи,пола сат продолжение.Јас не памтам кога последен пат тепала барса у продолжение!

не памтиш зошто така ти одговара...за податок...утре ке добиеш...ми е мрза сега да барам.....

не памтиш зошто така ти одговара...за податок...утре ке добиеш...ми е мрза сега да барам.....

Кажи ми ти дали си свесен како Реал зедоја титула пред 2 сезоне? Дали воопшто памтиш?! Ајде не збори глупости за ѓабе. Само се срамиш со ваквите изјави.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom