Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лееее сеа гледав хајлајтс од натпреваров :nesvest: Барса стативе пречке противничкиот голман не знае на која страна да се сврти :jaj: не знам како може да завршило 1 - 1 :tapp: значи овја многу среќа имале:uvo:

Штета за Иниеста во топ форма беше,уште се нервирам за натпреварот денес мозеа да го решат пласманот на првото место во групата а сега ке мораат да победат уште една утакмица за да бидат 1 :nesvest:

Може ли некој да пише со кој состав стартувале против базел?

и што? нема да го биде иниеста до класико? :nerv:

сега гледате зашто некој заслужува да биде плукнат?!

Леле оној Виктор Санчез нема врска многу ме нервира, не знам зошто толку многу го форсира тренерот :toe:

Знаев дека ќе се игра со променет состав и дека нема да се повтори минато коло, ама сепак очекував победа. Како и да е ништо страшно, иако ќе мора да се внимава на гости во Лисабон за да не се загуби првото место. Штета за Иниеста, само да не почнат пак несреќи со повреди.

И после низа од 11 победи, тука завршува нашата серија без пораз и нерешена утакмица а згора на тоа ни се повреди и Иниеста :(

Жал ми е за Иниеста, али мислам ќе може да се покрие неговото место во тимот. Имаме одлични играчи на клупата.

Bez Iniesta 6 nedeli...Oficijalno i so toa go propusta i vechnoto derbi protiv Real Madrid...No veruvam deka Guardiola na negovo mesto ke go stavi Hleb :)

Анри,Хлеб и Боки можат да играат на местото на Иниеста така да не би требало да имаме поголем проблем :helou:

Хлеб би бил најпогоден за таа позиција. И во јануари еден млад играч во средниот ред како што е Хернанес и би бил презадоволен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom