Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Симнувам Капа на тимов Единствен тИм Што Мислам дека е Број 1 Премногу уигран ..Али доколку играат со Манчестер Во Лигата во Нокаут мечевите Барса Ке Падне НА пенали :raz:

Иниеста и Олегвер во Шпанската репрезентација...
06, DEC 05 12:00
Iniesta and Oleguer earn Spain call-up
Andrјs Iniesta and Oleguer Presas are two of the surprise names to be included in the list of 33 players drawn up by Luis Aragonјs for a Spain squad get-together in a Madrid hotel on December 12.

Против Удинезе во натпреварот од Лигата на шампиони нема да играат Роналдињо (ќе се одмора), Ето и Мота (повреди)...на нивно место ќе играат Езкверо, Макси Лопез и Дамиа Албелда....

With first place in Group C already guaranteed, there will be no ned for nerves before the team face Udinese on Wednesday. Because of that, the coaches have decided to rest one of the team's star players in Ronaldinho. Also missing are Motta and Eto'o, who both picked up knocks in the 2-0 win at Villarreal. The Cameroon striker hopes to return to training on Friday, while the Italian-Brazilian is expected to miss the next two games with a thigh strain.

реално моментално Барса игра најфудбалски фудбал.....!поздрав

И баш за то шо играт најфудбалски фудбал пак и ова година ќе ги клецнат некој педерчиња како Челзи лани. За жал сега не треба да играш фудбалски фудбал за да победиш.:wink: Претчуство имам дека ова година од Италијански клуб ќе паднат. Педерана се италијаните.

Со Тен Кате на клупата (Рајкард бил болен) и со втор состав победен Удинезе....
Како и да е еве ги можните противници на Барселона за осмина финалето

Six possible rivals in next round
Chelsea, Ajax, Rangers, PSV Eindhoven, Benfica and Bayern Munich are Barca's possible rivals in the next round of the UCL, the draw for which will be made on Friday 16th December.
081205_Puyol_gran.jpg

Пујол игра 1980 мин. без прекин....не е заменет веќе 22 натпревари со ред......
А Барса веќе ја направи 10 победа по ред во серија

Браселона ке биде првак у лига на шампиони дефинитивно иначе ја погодив 2 --2.70 коефициент ме заеба реал ама нема везе барса е број еден

Чави пред неколку дена ги оперираше вкрстените лигаменти. Нема да игра сигрно неколку месеци, никој не може да каже колку, но според искуствата од вакви повреди Чави ќе го нема 3 до 4 сигурно.

Навистина штета. Тимот воопшто не е тенок со играчи од негов калибар, но мое мислење е дека Чави е незаменлив дел од тимот на Барселона. Сетете се дека со Бетис не играа Роналдињо и Деко, а Барса победи 1-4. Кога Чави не играше две утакимици, Барселона се мачеше да дојде до голот. Секоја утакмица му се вади статистика колку додавања му биле прецизни. Многу ретко му се случува да има повеќе од 10 промашени додадавања. А секоја топка оди преку него, што значи дека една утакмица не може да помине без негови 50-100 додавања. Јас мислам дека нема да се одрази на резултатите на Барселона, но секако дека ќе се одрази на играта. Иниеста, Ван Боменл, Мота, Деко... сите можат да ја разиграат Барселона, но не како Чави.

не знаев дека толку е повреден....се сложувам за неговата улога во Барса...непроценлив е!

BARCA BARCA BARCA i samo BARCA!!!!!!!
Najdobrata ekipa sto igra momentalno.Abe fudbal za milina,samo da sednes da gledas i da uzivas.Ama bez Ronaldinho i Xavi nisto ne pravat.Ako moze da ostane ovaa ekipa zasekogas,zasekogas prvi ke bidat.(Toa klipceto so Ronalinho so gagja 4 precki po red vistina e ili montaza?Ako e vistina togas on e najdobriot fudbaler sto postoel na planetava!!)

Ako moze i jas da istipuvam Barsa ide dalje isto kako i BAYERN.
Vreme e za ODMAZDA i na davta tima.

мислите ли дека еден од овие два тима ке биде шампион ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom