Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И најдобар стрелец да е во Шпанија малиот Кркич, ако го јадеме на крај - сеедно ќе е.

Дај некој кој ја глеал утакмицава нека сподели инфо. Вака сите ловиме во матно.

ama vazno e i deka oni mo4kovcine real izgubija so mi praj golem kef na dusava sea rangers-barsa kako 4e zavrsi

Не ги гледав ни Реал ни Барса но ова не ме изненади толку бидејќи фудбалерите од 2-та тима ќе играат 3 натпревари во една недела.

rekov vo fanklub na Real deka to ne e pricina za da izgubis od espanyol ili villareal oti dovolno se golemi sostavite na Real i farca za da go pobedat bilo koj. zasluzeno izgubija i gotovo. dzabe da ne se vadime

баш сакав да ја глеам
Пирес вс Анри :)

и нормално победе подобриот (спрема мене :) )

баш сакав да ја глеам
Пирес вс Анри :)

и нормално победе подобриот (спрема мене :) )

Аман... што кажа сега... Се играше Виљареал вс Барселона

Деко изгледа го искинал мускулот =/

Аман... што кажа сега... Се играше Виљареал вс Барселона
сакав да ги видам тие двајца првпат еден против друг во официјален натпревар, и како двајца бивши играчи на Арсенал ми беше интересно да ги видам како ќе одиграат еден ротив друг.

И нормално Пирес ми беше поомилен играч во Арсенал

А по извештаите на нет како да заприметив дека Анри не играше вчера а?

Цел натпревар го изигра Анри.
И можеби незнаеш, но имаат играно еден против друг Пирес-Анри...во француско првенство.

За пеналите што да кажам, првиот на Абидал го направи некаде покрај корнер линијата на топка беше, али судијата свирна. Вториот, контра на Вињареал, еден беше во трк со Милито, дојдоа во шеснаесетникот и се сопнаа двајцата.

so bilo pominalo sea treba da se fokusira na drugiot me4 da ne se slu4i uste eden vakov kiks a i 4estito na bojan za prveneco

Цел натпревар го изигра Анри.
И можеби незнаеш, но имаат играно еден против друг Пирес-Анри...во француско првенство.
реков официјален ама не допишав после Арсенал, моја грешка :)

И негде хајлајтс да не се најдуваат

Првите 2-3минути даваа на ЕРА, после им се зезна преносот и прекинаа.

Нешто беше од Шпанија тоа, и други сателитски канали кои почнаа пренос на Виљареал - Барселона, му закочи сликата и после се префрлија на Депортиво-Валенсија, коментаторите рекоа дека во последен момент од реализаторот на преносите од Шпанија добиле информација дека Виљареал - Барселона нема да оди во директен пренос, туку Депортиво - Валенсија.
Мислам дека Виљареал - Барселона не одеше во пренос никаде на ТВ.:toe:

Dvata penali bea napraveni vrz pires... Ednostavno ne znaevte da go zaprete -.-

Не знаевме... наредна утакмица играме пооштро, океј момци? Ќе фаулираме на центар, а на најдобриот јас ќе му стартувам на почеток во цеваница директно.

Френк беше нервозен вчера, рече ќе ни скинел од плата. Уозбилете се.

Doh.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom