Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
нека направат некоја скаламуција за да не ни земат царина. Чек уште е за над 45 евра или?

Уште е...маме им ебам. Има предлог да го кренат над 150 евра али ништо.

Иначе, ќе може ако пишат дека се безкомерцијална вредност. Јас кога праќам пратки така пишувам и никогаш не се царини. Исто и мене кога ми праќаат. Се прави профактура и изјава. ВО случајов зошто тие праќаат, тие треба да го направат тоа.

Уште е...маме им ебам. Има предлог да го кренат над 150 евра али ништо.

Иначе, ќе може ако пишат дека се безкомерцијална вредност. Јас кога праќам пратки така пишувам и никогаш не се царини. Исто и мене кога ми праќаат. Се прави профактура и изјава. ВО случајов зошто тие праќаат, тие треба да го направат тоа.
читав негде демек од 1.1 ќе се смалело на 22 € :pos: добро што останало барем на 45.

читав негде демек од 1.1 ќе се смалело на 22 € :pos: добро што останало барем на 45.

Ејјјј.....не се заебавај, какви 22 евра, комедии ќе биде тоа. Нема да може ни чорапи да се купи на нет:facepalm:

У мене е грешката, лошо сум видел.

Не, админот лошо има преведено :ROFLMAO:

Стапив у контакт со Бамберменот, ќе ми објасни дали се доплаќа и за достава со царина, па ќе ви пренесам :)

Не, админот лошо има преведено :ROFLMAO:

За шо се докажуваме не ми се верува :pos:
Aбе ете пред 29 го има симболот на фунатата, океј грешка му е шо текстуално напишал за Евро, а за фунтата го употребил симболот.

Стапив у контакт со Бамберменот, ќе ми објасни дали се доплаќа и за достава со царина, па ќе ви пренесам :)
потенцирај му дека сме лоповска држава и за тоа вакви tax/customs evasion фори, не дека сме криминалци :oops:

Од каде тој ќе знае дали се доплаќа?
Секоја држава си има посебна царинска регулатива. Кај нас, се што влага во државава а вреди над 45 евра, се плаќа царина.

А кој го имаше направено логото ?
Нека си бара сега процент од секој продаден дрес :P

За царина сами ќе треба да дознаеме, ако некој знае тачно може подобро да се информира. Зборев за доставата, сеа ќе објавам на страната :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom