Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Брат ама вие неможете кредити да зимате бе, еее ајде ке ви позајмиме, или тој стаклениот ке ви го купиме пак

Или ке ви го даеме Роналдо на 6 месеци позајмица за да ви напраи малце профит, деал ?

ABE SEA KAKO SO VI E U KRIZA DRZAVI4KAVA NA KOGO KE MU GO SMUKATE BE , A NA KOGO KE MU GO SMUKATE ZA PARI4KI DA VI DADAT PARI ZA LEB4E !

спасо друже батали не се расправај, утре се надеваат да поминат у 4рт финале после не ти знам од кога... и потоа од коа ќе испаднат од некои ќе јадат гомна дека имале 9 титули... виден е веќе вој филм

Нека се засрамат играчите можам само да кажам. Влето ремонт ви треба.

Бадштубер, Ван Бајтен, Крафт, Прањиќ, Брено, да не ги видим више

И неможем да опишем у моментот како се чуствуем.

Не претерувај.
Без претерување, заедно со Робињо, Виља можат слободно да се запишат на курс кај Инзаги/Руд Ван Гол/Меси за како се дава гол.
Незнам како може со тој талент и со таа репутација да не може да се даде наједноставен тренинг гол...не да ми кажеш сеа дека им се дешава на сите овие ги пратам и во своите лиги секоја утакмица стандардно се посеруваат на пар пути.

Бадштубер, Ван Бајтен, Крафт, Прањиќ, Брено, да не ги видим више

И неможем да опишем у моментот како се чуствуем.
исто.... само колку и да згреши брено не би рекол исто друже ... се уби на утакмицава освен последниов момент, е сеа што не дадоа нашиве гол не е он крив

Без претерување, заедно со Робињо, Виља можат слободно да се запишат на курс кај Инзаги/Руд Ван Гол/Меси за како се дава гол.
Незнам како може со тој талент и со таа репутација да не може да се даде наједноставен тренинг гол...не да ми кажеш сеа дека им се дешава на сите овие ги пратам и во своите лиги секоја утакмица стандардно се посеруваат на пар пути.

Рибери ок, ја има изгубено формата. Али Робен?? Дај не ме еби во здрав мозок. Од кога излезе тој замина во минус играта. Али заеби не можам сега да се расправам/дискутирам/објаснувам, шок ме мавна, како и сите баварци, од утре ако сакаш ќе го правиме муабетот.

исто.... само колку и да згреши брено не би рекол исто друже ... се уби на утакмицава освен последниов момент, е сеа што не дадоа нашиве гол не е он крив

Крафт за првиот гол можеше подобро да интервенира. Прањо не го видов.

Крафт за првиот гол можеше подобро да интервенира. Прањо не го видов.

прањо да го видиме на бесилка .... а за првиот гол и самиот виде застанаа.... од небото се виде офсајдот

Ај бе па и вие у курац, шо требаше да напрај Крафт на првио гол со Ето очи во очи? Немаше ниеден кикс детето, на него се најдовте да се нафрлите.
Знам дека сте разочарани, и јас сум премногу, но воздржете се од глупи коментари. Се случува, фудбал е.
И мене ми иди да го исфрлам лаптопов низ пенџере ама фак ит. В година повеќе среќа.

САМИ СМЕ КРИВИ.
НА ЛЕТО ОД ОДБРАНА САКАМ САМО ЛАМ ДА ОСТАНЕ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom