Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ideme de4ki ideme ajde na pobeda !!!

дајте бе линк за утакмицата

--- надополнето ---

најдов...не ми се веруе шо промашуеме

--- надополнето ---

РРРРРРРРРРОООООООООООООООООООБББББББББББББББББЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕННННННННННННННННННННННННН
:vozbud::vozbud::vozbud:

Гомез цркни копиле глупо едно, убо играме тој и Милер заебаваат, три стативи погодија.

Инаку Робен ја искина мрежата. :vozbud:

Леле што се изнапромаши Гомез. Ама затоа Робен е тука to save the day.

Na sila mi ide nekaku , ne e toj Bayern koj sakam da go gledam , Ribs e katastrofa , Robben zalniot sve sam si pravi i pocnuvam da osekam deka covekot se oseka osameno vo timot , od Kross i Schweini totalno nisto .

дај нека му текне на Ван Гал да го стај Ван Бујтен напаѓач, и таке све имат испомешано.

Инаку денес се гледа дека играат за тренерот, и многу се мотивирани.

Таман да се доближиме на 2 бода зад Хановер и самодоверба да го распарчиме Интер.

--- надополнето ---

Na sila mi ide nekaku , ne e toj Bayern koj sakam da go gledam , Ribs e katastrofa , Robben zalniot sve sam si pravi i pocnuvam da osekam deka covekot se oseka osameno vo timot , od Kross i Schweini totalno nisto .

Сам игра и со срце човекот, се гледа дека го сака клубот и Ван Гал.

Инаку приказните дека ќе одел во Милан. :pos::pos:

Баерн нема шанси да игра ЛЕ. Вгодина ќе се зајачиме со 70-80 милиони и ќе имаме страшна сезона.

Одеднаш сум оптимист. :)

Боби[Мкд];4148972 напиша:
дај нека му текне на Ван Гал да го стај Ван Бујтен напаѓач, и таке све имат испомешано.

Инаку денес се гледа дека играат за тренерот, и многу се мотивирани.

Таман да се доближиме на 2 бода зад Хановер и самодоверба да го распарчиме Интер.

Тоа ќе биде сигурно, ако дадеме гол и тоа во гости ќе биде изненадување, све друго е очекувано :)

Не јадете трици, барем денес убо играме, за разлика од минатите утакмици. Олку жив Баерн одамна го неам видено.

Супер сме бе денес за разлика од последнит неколку утакмици само нека продолжат со исто темпо ај уште едно голче нека им бапнат за да се осигура победата иначе рибери ептен слабо незнам шо се дешава со него

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom