Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ситуацијата у суштина и пред самата утакмица беше многу јасна и предвидлива како ќе се одвива,меѓутоа еуфоријата и успехот од Меаца не ни дозволија да гледаме реално.

Дортмунд вчера беше дојден да игра и да победи,а Баерн само да победи.Тоа е разликата!

Дортмунд вчера беше МНОГУ помотивиран,а со тоа и побрз,поборбен,поагилен во секој сегмент од играта.Баерн вчера не изигра ни пола од тоа што го изигра против Интер.Баерн вчера не се бореше,само се обидуваше,ја немаше таа жар од средата против Интер.

И ете го исходот.Баерн веќе нема потреба да игра Бундес,тоа им е јасно,второто место е остварливо и на дофат,такада веќе сите знаат дека ЛШ е главната цел оваа сезона на која треба да се сконцентрираат!

Среќен 111 Роденден БАЕРН!!!
db_Birthday_Cake_FC_Bayern_Munchen1.jpg

Честит 111. роденден и од мене, ај со купот и ЛШ нека се прослави годинава :smir:

Леле сликине...баш ги гледам ептен старите генерации и се прашувам: за кој навивам јас? Видете ги, ко неандерталци се :pos::pos::pos:

Леле сликине...баш ги гледам ептен старите генерации и се прашувам: за кој навивам јас? Видете ги, ко неандерталци се :pos::pos::pos:

Radi tie NEANDERTALCI Baern denes ima IME , a ne radi denesnive kopilinja !

http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/bayern-eroeffnet-jagd-hummels-1140617.html

Нешо за Хумелс за во баерн и дека ван гал бил импресиониран од него ма да тешко ова лето ке сака да игра со Дортмунд во ЛШ али идното лето можно е

Хумелс најави дека ќе го продолжи договорот кој моментално му ојт до 2013. Највероватно до 2014 или 2015 ќе го продолжи.

Забележувате нешто во првите три слики??..Бекенбауер е секогаш најлево во тимот:pos:...

Иначе интересно е тоа што Матеуз и Румениге се исто така легенди на Интер и настапуваа одлично во сино-црниот дрес..:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom