Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Туфффф... Браво Робен!

Овој натпревар играта на Баерн е доведена до перфекција. Еден од ретките каде што одбраната е одлична. Подобро од ова неможеме да бараме.

Добар напад имате со Милер и Робен,нас со одбранава во последно време не ни иде,примаме многу ефтини погодоци.Единствено да му го пуштиме на Робен јапончето па да го чува и онака двајцата брзи играчи,него голмачево бе од кај ви искочи ко мачка е од увек германците имале добар голман...

ЛМФАО вие ќе се жалите за одбрана :pos2: Аааа добар си добар си.

Ова што ќе го кажам од една страна ме боли а од друга ме прави среќен. Робен ни е пола тим - и тоа е факт! Боли што толку сме зависни од еден играч а привилегија е таков ѕвер да имаме во екипа. Сите се 30% подобри со Робен во тимот.

Ако играат Робен, Милер, Рибери, Гомез тогаш имаме навален ред за ЛШ. А тоа што пола одбрана (Густаво и Тимо) се во суштина играчи од средина па доволно говори за нашата задна линија. За среќа Крафт се покажува многу сигурно и си ја користи шансата што му ја дава вГаал. Можеби нема да биде потребно да се лупнат 30тина милиони на Ноер летоска и тие пари ќе може да се инвестираат во одбрана и резерви за Робен И Рибери ќе видиме.

Робен е страшен играч, денес изигра перфектно, и додаваше и разигруваше... Дефинитивно без повреди ако влезиме вака со Интер имаме добри шанси, и Гомез исто така е во одлична форма, не за џабе Челзи нудеа 45 милиони за него.

Боби[Мкд];4089609 напиша:
Робен е страшен играч, денес изигра перфектно, и додаваше и разигруваше... Дефинитивно без повреди ако влезиме вака со Интер имаме добри шанси, и Гомез исто така е во одлична форма, не за џабе Челзи нудеа 45 милиони за него.

Јавно демантирано на вчерашната пресконференција од Анчелоти и прес-службеникот на Челзи, барем то лично го гледав на стрим во живо.

Јавно демантирано на вчерашната пресконференција од Анчелоти и прес-службеникот на Челзи, барем то лично го гледав на стрим во живо.

Океј, иф ју сеј соу.

Инаку Робен е можеби и најбрзиот играч со топката во него после Роналдо, играчите знаат дека ќе оди лево ама никој не може да го запре. И уште Крос да се врати наместо Прањиќ и тогаш.

-Швајни-Крос-
-Робен-Милер-Рибери-
-Гомез-​
:drk::drk:

Боби[Мкд];4089632 напиша:
Океј, иф ју сеј соу.

Инаку Робен е можеби и најбрзиот играч со топката во него после Роналдо, играчите знаат дека ќе оди лево ама никој не може да го запре. И уште Крос да се врати наместо Прањиќ и тогаш.

-Швајни-Крос-
-Робен-Милер-Рибери-
-Гомез-​
:drk::drk:

И тогаш 100 % ке одезбедите квалификации за ЛШ...

Аууу Робен The King is back!!!! Робери, Милер и Гомез нема одбрана која може да им одолее на нивните напади. Прва утакмица во лигата сезонава со clean sheet.
Се да му ебам на Шимуниќ :violent1::violent1::violent1::devil2::devil1::angry3::violent1: за тоа што му го направи на Робен. Ме извади од памет кога го видов како лежи.

Ajde cestito pobeda BRAKJA , denes evropa ne vide vo polna parea , pa taka interasive neka ocekuvaat gromovi naskoro !!!

Се потврди тоа што го зборев,дека утакмицата со Келн не е меродавна за правата форма на Баерн.

ОВА Е ПРАВИОТ БАЕРН!!!

Ова е екипата од лани,ова е дури и подобра од таа од лани.

Кога сме во ваков состав и поставеност,мислам дека можеме многу!!! Тоа први ќе го увидат Интер!

Не се силете пред време да не ни се случи катастрофа.
Како и да е, и јас сум задоволна од она денес што го прикажаа дечките на терен. Сепак, заради само една утакмица, нема да станам голем оптимист.

Многу ми се свиѓа што Рибери игра многу повеќе пас игра.Не игра класично крило како Робен,повеќе Милер се пробива по страна место Рибери.

Рибери е по повлечен,дава одлични пасови,ја отвара играта буквално! Не е во прв план како што тоа беше во 2007,туку е одлично уклопен на формацијата!

^^ Истото го приметив и јас. Рибс беше иницијатор и учествуваше во акциите за првиот, вториот (тој требаше, или мораше, сам да го даде) и четвртиот гол. Ја отвараше играта, менуваше позиции, не претеруваше со дриблинзи... топ ептен ми се свиѓаше како одигра.

Следно коло со Маинц гости, многу важнен натпревар, па Интер, па Дортмунд, па купот со Шалке, па Хановер на гости, Хамбург и на крај Интер дома. Да се биде или не месец од 19.02 до 15.03. Само се молам сите да останат здрави, да има конкуренција во тимот, здрава атмосфера и верувам дека ќе успеат да го прокажат она што го знаат во ситре три натпреварувања!

И бај де веј Тимо избран за фудбалер на годината во Украина. Честитки за Тимо, сосема заслужено.

Следно коло со Маинц гости, многу важнен натпревар, па Интер, па Дортмунд, па купот со Шалке, па Хановер на гости, Хамбург и на крај Интер дома.

:pop::pop:

10337974-buying-diazepam-online.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom