Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
^^ Само пишано на кирилица „Ретрн оф д‘ џедај“ звучи многу покул... а ова е мојот најконструктивен пост до сега :nesum:

^^ Само пишано на кирилица „Ретрн оф д‘ џедај“ звучи многу покул... а ова е мојот најконструктивен пост до сега :nesum:

Па пер, поубо вака, отколку да пишувам 100 илјади реда да му објаснувам на падобранецон од погоре зошто Баерн бил подобар или полош тим од Челзи или било кој друг. Ептен бесцелни ми се такви муабети, кои благе везе немаат.
Туку кажувајте што правиме со Келн, ако не' даваат на Еуроспорт да појдиме до Ајриш да мавниме едно 5-6 (наесет) пива а?

Доволен ли ти е фактот дека на индивидуално ниво играчите на Челзи се светлосни години подобри од вашите?
Друг факт, ќе го видите во ЛШ :smir:

Lele braaaaaaat faktov , abe mom4e vie koga ke imate trio , Schweini , Ribery , Robben dojdi i kazi mi , a toa sto stanuvate klub kako milan , drustvo na penzioneri se gleda deka e taka i da ti kazam edvaj cekam pak da se padneme so anglicani bidejki mnogu si gi dupime i na ekipno nivo i na reprezentativno , decko svati deka germansko si e germansko , a angliskoto odsekogas bilo GAY ..... treba da postoi nekoj zakon vakvi blamaza timovi da ne se sporeduvaat so timovi bogovi kako sto e Bayern , abe nie so 9 igraci bi ve pobedile kako nepodvizni ste mameto da vi go ebam cigansko , ako ne bese Abramovic nemase ni da znaes deka postoi Chelsea be imbecilu !

--- надополнето ---

Za naredniov sobir racunajte i na mene !

Па пер, поубо вака, отколку да пишувам 100 илјади реда да му објаснувам на падобранецон од погоре зошто Баерн бил подобар или полош тим од Челзи или било кој друг. Ептен бесцелни ми се такви муабети, кои благе везе немаат.
Туку кажувајте што правиме со Келн, ако не' даваат на Еуроспорт да појдиме до Ајриш да мавниме едно 5-6 (наесет) пива а?

Абе овие со Вердер не не даваа па мислиш со Келн? Ај ќе почекаме да видиме програма на ЕС2 зошто не можам да се расправам со сателитската во Ајриш :baeh:

Абе овие со Вердер не не даваа па мислиш со Келн? Ај ќе почекаме да видиме програма на ЕС2 зошто не можам да се расправам со сателитската во Ајриш :baeh:

во сабота пренос на ЕС2 : Келн-Баерн.

Читајте на ТЗ Хенес и тренерот на Баерн кошаркарската екипа праеле планој Дирк да го вратат на лето и зато штеделе пари.

Боби[Мкд];4070630 напиша:
Читајте на ТЗ Хенес и тренерот на Баерн кошаркарската екипа праеле планој Дирк да го вратат на лето и зато штеделе пари.

Дирк Дирк Дирк Дирк !!!

Оф мори мајко што не ќе чуеш што не ќе видиш. Изгледа не се свесни дека кошта преку 10 мил.(зборам за да го плаќаат годишно,трансферот башка) него безвезе ми е муабетов.

Prestanete so Dirk , sega ke vi napravam spisok na fudbaleri so koi odbranata bi se zajaknala za da bideme konkurentni vo LS , znaci za dogodina : Neuer , Evra go napusta Man UTD , Chiellini OGROMEN NAPOR za ovoj igrac ako sakame da imame lider vo defanziva ili mora nekoj kako nego ili Vidic i plus Lahm vo nivno drustvo bi ja imale najdobrata odbrana u svet pa taka polesno bi disele i nema da gubam nervi za degenite , Van Buyten , badi i ostala afela nazad koja igra so isklucok na Lahm inaku ovaa sezona i toj e katastrofa gledano !!! Mora jaknenje vo odbrana i uste eden siloen napagac , ni go lapnaa i Torres i Dzeko , epa bravo za bayern...... NERLINGER NA BESILKA !!!!

спасо не сакам да мислиш дека провоцирам нешто или не но мисламд ека нереално е да очекуваш Евра од Манчестер да дојде во Баерн..или па Киелини од Јувентус....овие играчи ако заминуваат од своите тимови(што тешко тоа би се случило) ќе заминат во Реал или Барселона(во никој случај нема да дојдат во Баерн)..а и па за Торес те читам дали си сериозен дека имавте шанси да го ангажирате?????...јас ти трвдам дека и вие да понудевте 58 милиони евра за Торес..тој повторно ќе се одлучеше за Челзи..(без провокација)!

Во право е нероазуро, ја на лето би бил задоволен со Контрао, Хазард, Нојер и Хамелс.

спасо не сакам да мислиш дека провоцирам нешто или не но мисламд ека нереално е да очекуваш Евра од Манчестер да дојде во Баерн..или па Киелини од Јувентус....овие играчи ако заминуваат од своите тимови(што тешко тоа би се случило) ќе заминат во Реал или Барселона(во никој случај нема да дојдат во Баерн)..а и па за Торес те читам дали си сериозен дека имавте шанси да го ангажирате?????...јас ти трвдам дека и вие да понудевте 58 милиони евра за Торес..тој повторно ќе се одлучеше за Челзи..(без провокација)!
Знаеш како ќе ти врати сеа?
bayern e mnogu pogolem klub i od man Utd i od Inter i od juve pa taka za dobra para bi gi napustile ic oko nema da im trepne , znaat oni koj e Bayern ama ocigledno ti ne znaes !

Од искуство ти кажувам, ја истото(буквално :pos:) му го пишав пред некој месец и така ми врати... : ))

До Спасо..

А зашто Маикон(Интер),Евра(Манчестер),Киелини(Јувентус),Видич(Манчестер) би дошле во Баерн?
Овие играчи би ги напуштиле тимовите само за некоја мн добра понуда од Реал/Барса,сигурно нема да сакаат у Баерн да отидат.
Не треба ти да очекуваш да ги купите најдобрите играчи у свет зашо нема шанси,очекувај да купите некој солиден/добар играч,да ги замените сакатите што ги имате у одбрана,а не најдобрите играчи на свет..

(0% провокација)

Ама нека си тера филмови... XD

Од искуство ти кажувам, ја истото(буквално :pos:) му го пишав пред некој месец и така ми врати... : ))

Ама нека си тера филмови... XD

Сите можат да преминат во Баерн ако им се даде солидна плата и добар трансфер на тимот. Единствена причина поради која не сакаат да преминат е бидејќи не ја гледаат Бундеслигата како ''доволно атрактивна''. Поради тоа и Баерн нема потреба од тие играчи(зборам за подолг временски период, не за сега оваква криза поретко се дешава), со играчите кои што ги има, и е заинтересиран е доволно конкурентен како што покажа минатата сезона.

Не важи само за Баерн, за сите клубови е исто. Спортот одамна е бизнис.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom