Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ченто, ти беше најгласен дека управава СИГУРНО ќе купи некој. Гледам во право си исто ко и за Демикелис :icon_lol:

Другови тоа е тоа,ја мислам да остаиме све тоа,и трансфери и управа.Имаме тековна сезона,не така лоша ситуација.

Играчите се тие,тој е тимот,еве и Рибери се враќа за брзо.

Сега да се сконцентрираме на утакмиците,подршка,собири.А екипата сигурен сум ќе проба да извади максимум!

Елиминација на Интер и финале во купот со второ место во лигата за мене е ТОП! ( А НА ЛЕТО ДРУГА ПРИЧА)

Другови тоа е тоа,ја мислам да остаиме све тоа,и трансфери и управа.Имаме тековна сезона,не така лоша ситуација.

Играчите се тие,тој е тимот,еве и Рибери се враќа за брзо.

Сега да се сконцентрираме на утакмиците,подршка,собири.А екипата сигурен сум ќе проба да извади максимум!

Елиминација на Интер и финале во купот со второ место во лигата за мене е ТОП! ( А НА ЛЕТО ДРУГА ПРИЧА)

А на лето други нервози :nesum:

uprava BAYERNA je 2 sata prije isteka prijelaznog roka odlucila da ode u shoping......Rummenige je kupio sebi novo odijelo, kravatu s masnom i carape Mickey Mouse, Nerlinger je kupio kremu za brijanje, gel i kosulju, Van Gaal je uzeo trenerku jer mu je stara pukla po savu i dva para bokserica....

--- надополнето ---

А на лето други нервози :nesum:

Здравје до лето!

Има сезона да се изгура!

Заебете трансфери, не купија што не купија. Да се осврнеме на сезоната со тоа што го имаме.
В сабота му гостуваме на незгодниот Келн. Првата ја изигравме нерешено, а колку што памтам и лани од нив губевме поени. Тоа сега не смее да се случи, во трка сме за второто место и тука ќе биде тесно до крај. На вакви натпревари мора да даваме максимум и да ги збираме сите бодови што може да се соберат.
Во 2011 немаме пораз, и се надевам дека така и ќе продолжиме. Искрено мислам дека со враќањево на Робен веќе тргнаа работите на поарно. Останува да видиме.

Заебете трансфери, не купија што не купија. Да се осврнеме на сезоната со тоа што го имаме.
В сабота му гостуваме на незгодниот Келн. Првата ја изигравме нерешено, а колку што памтам и лани од нив губевме поени. Тоа сега не смее да се случи, во трка сме за второто место и тука ќе биде тесно до крај. На вакви натпревари мора да даваме максимум и да ги збираме сите бодови што може да се соберат.
Во 2011 немаме пораз, и се надевам дека така и ќе продолжиме. Искрено мислам дека со враќањево на Робен веќе тргнаа работите на поарно. Останува да видиме.

Леле мори мајко... па вчера почна 2011 година бе Никола!!! Чекај да видиш наскоро смешки и плачки колку ќе има :zid:
...како и да е, не можам да речам дека сум изненадена. Јас знаев цело време дека нема да купат или никој или некоја „надеж“ ама битно ми го дадоа играчот...ебате курвите ебате :zid::zid::zid:

Јас се уште се надевам на првото место,колку и да изгледа далеку.Ќе биде пеколно последни две кола ВЕРУВАЈ !!!

Torres vo Chelsea , sto izgubivme i nie ne sme svesni , klub koj e daleku poslab od nas uspea da go dovede eden od najjakite napagaci u svet a nie ke se krstime Gomez da ne se povredi , Dzeko i Torres ni izbegaa , dobro dali upravata ceka NOAH SHAWN da porasne i duri togas da se nadevame da napravime nesto ????? I btw ima li nekoj nov materijal za cudovo od dete Noah !!! ??

Пошто никој нема напишано да потсетам за црвениот картон завчера на Бомел,хххххх ништо ново :pos2: грубијанот останува грубијан.

Леле мори мајко... па вчера почна 2011 година бе Никола!!! Чекај да видиш наскоро смешки и плачки колку ќе има :zid:
...како и да е, не можам да речам дека сум изненадена. Јас знаев цело време дека нема да купат или никој или некоја „надеж“ ама битно ми го дадоа играчот...ебате курвите ебате :zid::zid::zid:

Полека полека смири се....ова како за тебе - си личат а и нашион е помлад!!!

images

martin-demichelis2-514.jpg

Полека полека смири се....ова како за тебе - си личат а и нашион е помлад!!!

images

martin-demichelis2-514.jpg

Аууууууу, ќе се отрујам!!! Ти дали си нормален бе лепотанот Демикелис да го споредуваш со тој ваш...како и да се века? Аууууу, лелеееее :nesvest:

Аууууууу, ќе се отрујам!!! Ти дали си нормален бе лепотанот Демикелис да го споредуваш со тој ваш...како и да се века? Аууууу, лелеееее :nesvest:

Па исти се!!! Плус Енди Керол е помлад и подолго ќе можеш да го користиш :smir: Мичо е стар веќе

10 години подоцна.......

Е ваков финиш ќе има Бундеслигата сезонава,со истиот епилог како и во 2001та!!!!!!

Torres vo Chelsea , sto izgubivme i nie ne sme svesni , klub koj e daleku poslab od nas uspea da go dovede eden od najjakite napagaci u svet a nie ke se krstime Gomez da ne se povredi , Dzeko i Torres ni izbegaa , dobro dali upravata ceka NOAH SHAWN da porasne i duri togas da se nadevame da napravime nesto ????? I btw ima li nekoj nov materijal za cudovo od dete Noah !!! ??
Поспан си или да? :tapp:

Па исти се!!! Плус Енди Керол е помлад и подолго ќе можеш да го користиш :smir: Мичо е стар веќе
Воопшто не се исти!!!

Дечки, ај да ви соопштам нешто. Ме викнаа да бидам гостинка во една емисија... поради тоа што сум новинар но и дел од фан-клубот на Баерн сум повикана...подетални информации наскоро.
И, да не заборавам само...работам на тоа нашиот фан-клуб да добие уште една промоција...можеби тоа ќе придонесе за нови членови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom