Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ne ne spasi nas grkot, gi spasi leverkusen, utre ke tepaat so frajburg i 8 boda ke bidat razlika i na 14 januari dortmund ke izgubi vo leverkusen i eve gi 5 boda razlika.

Сепак и за нас ова можи само добро да биди. Како очекуваш поинаку да ги стигнеме ако не почнат да губат?

И тоа каков гол... :vozbud: Одлична партија пружи и дефанзивно и напред. И мислам дека допреле и до него муабетив за трансфер во Минхен па малку помотивирано настапи денес и секако сам си прати уште една „препорака“. Инаку нешто се потповреди при крај го извади Рангник.

Ова коло излезе перфект за нас - мора утре да се искористи. Првото коло во Јануари јас сум за Баер, зш тогаш ќе настане права бркотница мапред и обично ние профитираме од такви хаос ситуации.

Има време ќе видиме и нас нема да ни биде лесе стартот со ВФЛ на гости. Само за почеток утре мора да се победи... а не се сеќавам кога последен пат на гости тепавме :kesa:

Мислам и јас дека Луис Густаво е одлично решение за дефанзивните проблеми во моентов.

Иако треба уште еден дефанзивец,дали бек ако ван гал мисли густамо да игра ДМ или централен ако Густаво игра бек.

А ова за Клосе,ако стварно си оди ондак некој шпиц за на клупа!

Побарав кога ни е последна победа во гости... во Септември со Хофенхајм :nesum: Ко ќе видам колку бодови сме оставиле ми се повраќа...Со едни очајни Келн и Бремен дома нерешено, со последните Гладбах исто нерешено и еден недопустлив пораз од Маинц дома... ете ви 9 бода изгорени (9 со „конзервативна“ пресметка да беше барем нерешено со Маинц). Колку само ќе беше друго али тоа е што е.

Сме немале победа во Штутгарт скоро 6 сезони. Епа мислам крајно време е тогаш!

Побарав кога ни е последна победа во гости... во Септември со Хофенхајм :nesum: Ко ќе видам колку бодови сме оставиле ми се повраќа...Со едни очајни Келн и Бремен дома нерешено, со последните Гладбах исто нерешено и еден недопустлив пораз од Маинц дома... ете ви 9 бода изгорени (9 со „конзервативна“ пресметка да беше барем нерешено со Маинц). Колку само ќе беше друго али тоа е што е.

Сме немале победа во Штутгарт скоро 6 сезони. Епа мислам крајно време е тогаш!

Многу тежок натпревар е ова со швабиве,не ми се верува дека биднаа дури 6 години без победа на Готлиб Дајмлер.Некако скептик сум за овој натпревар,ма да мораме сега кога и повеќе од потребна ни е победата,башка и очајни се сезонава Штудгарт така да се освен победа ми е онака тапа резултат.

Да не бидам претенциозен,али мислам дека 100% победуваме!

Рибери стрелец!

Ќе ги отвориме швабичкиве...Ко за крај на полусезона!

Утре е еден од тие натпревари во кои „не ме интересира како!!! - ЕДНОСТАВНО САКАМ ПОБЕДА“. Веројатно ќе биде орање на терен, може и црвени да паѓаат и вакви натпревари се тест за карактерот. Мора да се победи како знаат и умеаат...

Утре е еден од тие натпревари во кои „не ме интересира како!!! - ЕДНОСТАВНО САКАМ ПОБЕДА“. Веројатно ќе биде орање на терен, може и црвени да паѓаат и вакви натпревари се тест за карактерот. Мора да се победи како знаат и умеаат...

Утре копачот Ван Бомел на терен и ете ти црвен!

Шала на страна,Швајни е во елемент после новиот договор,Рибери почнува да дроби ко порано,Лам е маестрален,Алтинтоп е исто екстра,Крос ме интересира како ќе изигра на позицијата на Швајни.

Се на се,МОРА победа и КРАЈ,ТОЧКА.

^^ Кроос не игра оваа година веќе да среди некоја помала повреда што го мачела некое време. Баш разгледував алтернативи за Кроос на прошла страна - дали Тимо до вБомел (мн дефанзивно нема потреба за Штутгарт тоа + ова би значело Даниела или Мичо во прва), дали Швајни да се врати до вБомел и Милер централно или евентуално Хамит може исто подефанзивно да одигра.

^^ Можеме само да нагаѓаме,тоа само ЛВГ знае.
Битно сакам победа и ништо друго!!!

Абе и јас сум немал секс два-три месеци понекогаш, па тоа не значи дека треба да се помирам со тоа и да се откажам.:pos:

да да има кризи понекогаш :pos2: но нема откажување денеска тепаме 100% 3:1

Информација некоја на какви услови ќе играме? Гледам во леверкузен истура снег.

Добри услови, нема снег во Штутгарт и потопло е. Сепак без Швајни играте, грипосан е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom