Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам јас Менес не си играше к*рот со Милер и со Рибери, туку со Демихелис и Бујтен.

Менес еј.:tapp:

Милчо,ај те молам врати се поназад и УБАВО прочитај го мојот пост.Јас не негирам дека одбраната вчера беше под секое ниво,но што е со останатите грешки кои ги прават Милер,Отл,Крос.Алтинтоп...? И нивните грешки и неточни проигрувања беа причина плус за да примиме три гола.
Алтинтоп откако влезе ај кажи ми што корисно направи? 5 пати ја фати топката и 5 пати згреши...ај да не ги анализирам сите поединечно но навистина и другите играчи (не само одбранбените) во второто полувреме беа под секое професионално ниво.
Во Баерн не треба да се менува само централната дефанзива туку МНОГУ повеќе!

Оф мори мајкооооо.Па ти или промени го спортот или екипата,незнам што да кажам за да ти помогнам.

ПА ШТО ИМА ДА ПРАВИ АЛТИНТОП КОГА ВОДИМЕ СО 2:0???????????????

ШТО САКАШ ТИ??? ДА ДАВАМЕ ПО 10 ГОЛА НА УТАКМИЦА ЗА ТВОЈОТ ДЕГЕН И ДРУГАР МУ ДА НЕ СЕ КРИВИ???? ЕЕЕЕ МАЛО МОРГЕН ТОА!

Бориело и Менез си ги играа како сакаат.Бориело и Менез ејјјјјј. Незнае кај да се завртат. КАТАКЛИЗМА СЕ!!!!

Милчо,очигледно ти не разбираш!
Да,треба да се смени одбраната.Впрочем Демикелис во јануари сигурно ќе си замине за разлика од Ван Бајтен кој најверојатно ќе остане барем до завршувањето на сезоната (но за тоа крив е Ван Гал пошто он многу го сака очигледно).
Само проблемот е -кој ќе дојде на негово место? Познавајќи ја трансфер-политиката на Ули и другарчињата,не би се надевала на којзнае кое звучно име.Најверојатно ќе дојде некоја надеж,некој кој го знае само мајка му и никој друг :toe:.
А за Алтинтоп и останатите...ма дај ти се молам.Ако имавме водство од 2-0 тоа не значеше дека треба секое додавање да му биде грешно.Рибери не беше сјаен,Лам (најверојатно поради заморот) и тој потклекна,Крос кој пак ќе повторам е далеку од формата што ја имаше во Леверкузен...абе мизерија!
Сакаш признај-сакаш не,ама речиси ЦЕЛА ЕКИПА е далеку од ланската форма,не само централните дефанзивци.

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3912291 напиша:
Незнам јас Менес не си играше к*рот со Милер и со Рибери, туку со Демихелис и Бујтен.

Менес еј.:tapp:
Со нив другите си играа.

Милчо,очигледно ти не разбираш!
Да,треба да се смени одбраната.Впрочем Демикелис во јануари сигурно ќе си замине за разлика од Ван Бајтен кој најверојатно ќе остане барем до завршувањето на сезоната (но за тоа крив е Ван Гал пошто он многу го сака очигледно).
Само проблемот е -кој ќе дојде на негово место? Познавајќи ја трансфер-политиката на Ули и другарчињата,не би се надевала на којзнае кое звучно име.Најверојатно ќе дојде некоја надеж,некој кој го знае само мајка му и никој друг :toe:.
А за Алтинтоп и останатите...ма дај ти се молам.Ако имавме водство од 2-0 тоа не значеше дека треба секое додавање да му биде грешно.Рибери не беше сјаен,Лам (најверојатно поради заморот) и тој потклекна,Крос кој пак ќе повторам е далеку од формата што ја имаше во Леверкузен...абе мизерија!
Сакаш признај-сакаш не,ама речиси ЦЕЛА ЕКИПА е далеку од ланската форма,не само централните дефанзивци.

--- надополнето ---

Со нив другите си играа.

Далеку од тоа дека екипата е сјајна.Не викам дека сите освен одбранта се перфектни.

Ама неможеш да ме убедиш дека во ситуација кога водиме 2:0 а на крај губиме 3:2 и тоа 2 гола за 3 минути,дека ради тоа е крива целата екипа.

Па ја гледав утакмицата бе,не праи будала. ДРВА БЕА и едниот и другиот. Абе Бориело покрај гол линија го помина Демикелис,овој незнаеше кај се наоѓа ејјјјјјјјј!

КРАЈ.ТОЧКА!

ДРВА БЕА и едниот и другиот. Абе Бориело покрај гол линија го помина Демикелис,овој незнаеше кај се наоѓа ејјјјјјјјј!
Беа дрва.И едниот и другиот.Не го негирам тоа.Вчера за малку ќе паднев у несвест...:nesvest:
Ама Ван Гал (барем едниот) ептен го сака и тоа е тоа.Ќе игра и понатаму :toe:

Милчо,ај те молам врати се поназад и УБАВО прочитај го мојот пост.Јас не негирам дека одбраната вчера беше под секое ниво,но што е со останатите грешки кои ги прават Милер,Отл,Крос.Алтинтоп...? И нивните грешки и неточни проигрувања беа причина плус за да примиме три гола.
Алтинтоп откако влезе ај кажи ми што корисно направи? 5 пати ја фати топката и 5 пати згреши...ај да не ги анализирам сите поединечно но навистина и другите играчи (не само одбранбените) во второто полувреме беа под секое професионално ниво.
Во Баерн не треба да се менува само централната дефанзива туку МНОГУ повеќе!
колку што приметив ја баш Отл имаше можеби најмалце грешки,најбрзо се ослободуваше од топка со точни додавања....а и како што приметив улогата на Отл во тимот не е да додава туку он игра како маркер...не е приметлив на теренот ама врши многу работа....за разлика од некој други дегени шо ги мрзи нога да пуштат или да се свртат да видат од кај ги прелетуваат

poison lady, ubo napraj sho se otkaza od fan klubov i reche deka nema da pishes ovde...

ja se chudam kako dosega ne gi ubija daniela i micho, nekoj hard core fan da skokne i da im zabodi nosh na dvajcata... ja da sum na allianz bi se kolebal, ama strav mi e ke odgovaram isto ko coek da ubijam...

Што е бе Боби? Те налутив прееска а?
Бавариа,делумно си во право за Отл.Сепак не е до тоооооооолку слаб.

Ne me naluti, kaj se videlo shimpanzata na Tarzan da go iznerviraat. :P

Ozbilno, it's time for you to go.

Znaesh kako razmisluvaat mornarite, zensko na brodot e baksuz. E sega ostatokot od recenicata dolovija sama.:)

Треба сега да се изджри во Бундес.

Aјнтрахт и Сент Паули ни се противници дома.Тука имаме 6 бода по мене сигурни.

Шалке и Штутгарт ги имаме во гости.Било Штутгарт или Шалке да ги добиеме ќе биде одлично. Ќе имаме 29 бода,што се стварно малце ама толку имавме и лани мислам.

Фората е да со што помала штета влеземе во вториот дел. Да ги добиеме 4тите утакмици ќе биде најиделано,ама мора реално да гледаме.

А во Јануар,со нов бек централен и Робен и вратени останатите повредени да влеземе во вистинска борба!

Гледам се шпекулира и за крилото на Базел Џердан Шакири.Момакот е тип на играч како Ибрахим Афелај.Струја! Такада ако си оди Алтинтоп може да го донесеме зимава!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom