M
Mario Gómez
Гостин
Незнам јас Менес не си играше к*рот со Милер и со Рибери, туку со Демихелис и Бујтен.
Менес еј.
Менес еј.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милчо,ај те молам врати се поназад и УБАВО прочитај го мојот пост.Јас не негирам дека одбраната вчера беше под секое ниво,но што е со останатите грешки кои ги прават Милер,Отл,Крос.Алтинтоп...? И нивните грешки и неточни проигрувања беа причина плус за да примиме три гола.
Алтинтоп откако влезе ај кажи ми што корисно направи? 5 пати ја фати топката и 5 пати згреши...ај да не ги анализирам сите поединечно но навистина и другите играчи (не само одбранбените) во второто полувреме беа под секое професионално ниво.
Во Баерн не треба да се менува само централната дефанзива туку МНОГУ повеќе!
Со нив другите си играа.Боби[Мкд];3912291 напиша:Незнам јас Менес не си играше к*рот со Милер и со Рибери, туку со Демихелис и Бујтен.
Менес еј.![]()
Милчо,очигледно ти не разбираш!
Да,треба да се смени одбраната.Впрочем Демикелис во јануари сигурно ќе си замине за разлика од Ван Бајтен кој најверојатно ќе остане барем до завршувањето на сезоната (но за тоа крив е Ван Гал пошто он многу го сака очигледно).
Само проблемот е -кој ќе дојде на негово место? Познавајќи ја трансфер-политиката на Ули и другарчињата,не би се надевала на којзнае кое звучно име.Најверојатно ќе дојде некоја надеж,некој кој го знае само мајка му и никој друг.
А за Алтинтоп и останатите...ма дај ти се молам.Ако имавме водство од 2-0 тоа не значеше дека треба секое додавање да му биде грешно.Рибери не беше сјаен,Лам (најверојатно поради заморот) и тој потклекна,Крос кој пак ќе повторам е далеку од формата што ја имаше во Леверкузен...абе мизерија!
Сакаш признај-сакаш не,ама речиси ЦЕЛА ЕКИПА е далеку од ланската форма,не само централните дефанзивци.
--- надополнето ---
Со нив другите си играа.
Беа дрва.И едниот и другиот.Не го негирам тоа.Вчера за малку ќе паднев у несвест...:nesvest:ДРВА БЕА и едниот и другиот. Абе Бориело покрај гол линија го помина Демикелис,овој незнаеше кај се наоѓа ејјјјјјјјј!
колку што приметив ја баш Отл имаше можеби најмалце грешки,најбрзо се ослободуваше од топка со точни додавања....а и како што приметив улогата на Отл во тимот не е да додава туку он игра како маркер...не е приметлив на теренот ама врши многу работа....за разлика од некој други дегени шо ги мрзи нога да пуштат или да се свртат да видат од кај ги прелетуваатМилчо,ај те молам врати се поназад и УБАВО прочитај го мојот пост.Јас не негирам дека одбраната вчера беше под секое ниво,но што е со останатите грешки кои ги прават Милер,Отл,Крос.Алтинтоп...? И нивните грешки и неточни проигрувања беа причина плус за да примиме три гола.
Алтинтоп откако влезе ај кажи ми што корисно направи? 5 пати ја фати топката и 5 пати згреши...ај да не ги анализирам сите поединечно но навистина и другите играчи (не само одбранбените) во второто полувреме беа под секое професионално ниво.
Во Баерн не треба да се менува само централната дефанзива туку МНОГУ повеќе!
Мене ми е ОличButt e VRV !!!