Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тремулинас се јавил во француски весник и изјавил дека веднаш би прифатил да игра за Баерн. За нијанса посреќен би бил со него отколку со Кришито. Освен тоа имаме добро искуство со Вили и Лиза.

И Бејнс, Босингва и Рами биле во игра па ќе видиме... нешто ќе се случи зимава тоа е сигурно.

Тремолинас е темпераментен играч,пргав и многу брз. Кришито по мене е некоја италијанска варијанта на Филип Лам,но сеуште не на негово ниво.Такашто Тремолинас е добар избор.

И дефинитивно Адил Рами од Лил.Централен ни треба по итно!

Тремолинас е темпераментен играч,пргав и многу брз. Кришито по мене е некоја италијанска варијанта на Филип Лам,но сеуште не на негово ниво.Такашто Тремолинас е добар избор.

И дефинитивно Адил Рами од Лил.Централен ни треба по итно!

Centralen pod itno i toa bez razmisluvanje i Nikolce Noveski e podobar od nasive dvajca dolgokosi :))) A moze i Dani Alves da se zeme za desen bek a Lahm da si odi na leva povtorno .

Centralen pod itno i toa bez razmisluvanje i Nikolce Noveski e podobar od nasive dvajca dolgokosi :))) A moze i Dani Alves da se zeme za desen bek a Lahm da si odi na leva povtorno .

Смеј се ти :)...ама ова речи ми го кога ќе ме видиш,не вака!
Туку за вечер,очекувам само бод и тоа заради ван Бајтен (гарант заради НЕГО ќе примиме гол).

Најди ни место кај да се собираме како што пишав на претходна страна па ќе има собиранка... до тогаш - јок за Лш освен ако не се смилуваат Канал 5 да не даваат во живо:nesum:

..................KRAFT
Lahm.....DVB.....Micho....Pranjic
........Tymo........Ottl.............
Mueller........Kroos...............Ribery
.................Gomez

May God be with us tonight...:pop:

Bayern uber alles :vozbud:!!

Лелее состав фучеее.:) Крафт ќе се повампири.:vozbud:
И Боби, уште не научи дека Гомез е одличен играч? Шо си го ставил во потемнетите.:)

Маааааариооооооооооооооооооооо

Убава акција со скоро цела офанзива.

Само така напред и с надевам за промена овој пат нема да ја усере Даниела некако...

--- надополнето ---

Оооооооооооооооле Гомез хахах шо убаво само Баварци се слушаат како навиваат на Олимпико :vozbud: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom