Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Mislis na LEGENDITE vo odbranata ne e eden :)))
Ц Ц ц Спасо бе Спасо...судејќи според постов се прашувам колку сезони наназад ги следиш Баерн.
Најтрагично од се' е што знам дека си голем фан на Баерн но имаш многу слаба меморија (си ги заборавил сите добри работи направени од страна на аргентинецот).

--- надополнето ---

Едниот ќе остане запаметен од мене по ѕверската игра што ја имаше изминатите сезони. Тоа е факт. Колку кискови да има направено, сепак неговиот придонес за Баерн е поголем од тоа.
Другиот ќе го паметам по сликите што ги постирав неколку страни поназад. ок и по неколкуте голови што ги постигна.
Еве Спасо прочитај.Најреален пост!

Уште еднаш да ги спомнете било кој од двајцата частам црвенко од мене,ќе ви ја рушам репутацијата.

Срамно е на овој дебакл имињата да им ги спомнувате и на двајцата ДА.Дегени!

Таква трагедија од дефанзифци немало во историјата.Вчера ради едниот што незнае како да расчисти пред шеснаесетник попивме пенал и гол.

Уште еднаш да ги спомнете било кој од двајцата частам црвенко од мене,ќе ви ја рушам репутацијата.

Срамно е на овој дебакл имињата да им ги спомнувате и на двајцата ДА.Дегени!

Таква трагедија од дефанзифци немало во историјата.Вчера ради едниот што незнае како да расчисти пред шеснаесетник попивме пенал и гол.

Закана од прв степен :pos2:

--- надополнето ---

Дупли пост али ај.

Мошне сериозно сме биле заинтересирани за Кришито од Џенова. Нерлингер веќе отпатувал за Италија и го гледал на последниот натпревар со Јуве (изгубиле Џенова 2:0 дома).

Не дека е лош ама не гледам како овој ќе ги реши нашите проблеми. Чисто ќе изврши притисок врз Контенто и ќе има вистинска борба за тоа место во првиот состав (ако вГаал го дозволи тоа - т.е. ако не се фати ко слеп за стап за едниот од овие па што год биде само тој да го игра). Додека не видам да покажат интерес за централен бек ништо.

Ми се темни кога ќе ми текне еден Милито што му направи на кечерот лани... а тек некој стварно јак напаѓач во ЛШ годинава да ни се падне :nesum:

Закана од прв степен :pos2:

--- надополнето ---

Дупли пост али ај.

Мошне сериозно сме биле заинтересирани за Кришито од Џенова. Нерлингер веќе отпатувал за Италија и го гледал на последниот натпревар со Јуве (изгубиле Џенова 2:0 дома).

Не дека е лош ама не гледам како овој ќе ги реши нашите проблеми. Чисто ќе изврши притисок врз Контенто и ќе има вистинска борба за тоа место во првиот состав (ако вГаал го дозволи тоа - т.е. ако не се фати ко слеп за стап за едниот од овие па што год биде само тој да го игра). Додека не видам да покажат интерес за централен бек ништо.

Ми се темни кога ќе ми текне еден Милито што му направи на кечерот лани... а тек некој стварно јак напаѓач во ЛШ годинава да ни се падне :nesum:

наш Мирко :icon_lol:

criscito e dobar ali so se nego zimoska treba da se zeme i eden asalen DC za da ne go gleam van buyten veke u timot.

Брат Criscito не е за тим како Баерн веруј ! нз дали ја гледаше Џенова-Јуве ама Красич буквално го поремети по таа лева страна:kesa: а за тим до година те зимски засилувања обавезно а според мене еден тим за до година
Гомез
Рибери------Крос--------Робен
-----Швајни-------Монтоливо--
Бејнс--Бади------Хумелс--Лам
Лорис
Да рачунаме се на се за вие играчи да се дадат едно 50 тина милијончиња ама ке се искомпензира и од продажба на некој ко на пример Демикелис,В.Бујтен,Брафхед,Тимошчук,Алтинтоп и Клосе од тие да се соберат едно 30м и нема да се фане толку.
И мислам дека се остварливи вие трансфери мајке ми:baeh: стварно ако сакаме да одиме на ЛШ со вој состав има дефинитивно шанси и да се освои.
После може комотно да се ужива:tv:

Брат Criscito не е за тим како Баерн веруј ! нз дали ја гледаше Џенова-Јуве ама Красич буквално го поремети по таа лева страна:kesa: а за тим до година те зимски засилувања обавезно а според мене еден тим за до година
Гомез
Рибери------Крос--------Робен
-----Швајни-------Монтоливо--
Бејнс--Бади------Хумелс--Лам
Лорис
Да рачунаме се на се за вие играчи да се дадат едно 50 тина милијончиња ама ке се искомпензира и од продажба на некој ко на пример Демикелис,В.Бујтен,Брафхед,Тимошчук,Алтинтоп и Клосе од тие да се соберат едно 30м и нема да се фане толку.
И мислам дека се остварливи вие трансфери мајке ми:baeh: стварно ако сакаме да одиме на ЛШ со вој состав има дефинитивно шанси и да се освои.
После може комотно да се ужива:tv:

Не ја глеав али истото го пишуваше и на кикер и спорт1.де - дека тапа одиграл :toe:

Јас не би напнувал за таа лева страна толку - имам доверба во Контенто за таму. Зимава мора да се зема централен се друго може да почека. А бидејќи поентата е кој и да го земеме да може да игра и во ЛШ ќе мора да побараме некој од помалите англиски и италијански екипи (таму сме свртени очигледно).

Левото маде ми се стресе од страв само што го прочитав името :icon_lol:

Се зезам бе добар е Вучиниќ:pipi: Играме без Швајни (жолти), Робен и Олиќ (:pop:), Клосе, Бадштубер и вБомел (овие имаа наводно ситни повреди па 2 месеци се веќе во аут... нејќам да знам што ќе беше ако имаа сериозни повреди :uvo:), лоша е атмосферата после ремито викендов па мислам и со бод би биле сречни (со бод сме дефинитивно и први во групава).

Контенто е назад исто и Рибери само не се знае дали ќе стартуваат. Јас пре би да одиме на претпазливост и Рибери да добие едно полувреме...

---------------Бут
Лам---вБајтен--Мичо--Диего
----------Тимо--Отл
Милер------Кроос-------Прањо
--------------Гомез

--> Рибс
--> Хамит

Проблемот е тоа што леви бекови се многу ретки, мислам добри леви бекови и поради тоа нивната цена е многу висока со оклед на квалитетот од играчот. Затоа и Лам играше лево и по моје тоа би било добра варианта, Лам лево и да се купи некој добар десен бек кој ги има повеќе. Ама вГал не сака Лам да игра лево пошто поред негова филозофија му треба левичар на левата страна, истото важи за централните бекови и затоа Бадштубер од сите централни бекови има гарантирано место пошто само тој е левичар. Не знам зошто не ви текна на Шмелцер од Дортмунд кој поред мене е идниот лев бек на Германската репрезентација.

Иначе прашајте ги Вердер за лев бек, имаат доста од ними, иако подпросечни се сите :pos2:

Хахах немој да се свртиме кон Дортмунд - Шахин, Хумелс/Суботиќ, перспективно Гроскројц, Шмелцер како што кажа, Гетце, Бендер... Има има избор :icon_lol: Од Леверкузен исто има неколку според мене интересни играчи - Видал (некој баш го спомна на собирот завчера), Ролфес (искусен бек-ап според мене), другиот Бендер.. Па Треш, Таски од Штутгарт можеби и Кјаер ако се прилагоди наредни 5-6 месеци... Ноер секако.

Има бе избор и во Бундес Лига за неколку позиции во прва постава а и за добри резерви. Само не им текнува на нашиве на еден шопинг да одат ко во старите добри денови :toe:

Главен фокус мора да биде одбраната.Не е нормално како сами си ја копаме дупката.Толку многу грешки направи Ван Бајтен што не е нормален.Чак Норис е човекот!

Брено изигра по мене одлично,во споредба со ВБ и Д.

Потребата од КВАЛИТЕТЕН и ИСКУСЕН централен дефанзивец е ненормална.Тоа важи и за бековската позиција.Каков Контенто дај бидете реални.Лам е ок ама и тој попушта.Мора уште еден кој е барем приближно квалитетн како Лам.

Тоа е тоа! И нема да е лошо некој дечко ко Марко Марин,или некој брз и талентиран шпиц. Мирко Вучиниќ е одлично решение.Игра и како крило.Прашање е како ќе се покаже Робен по враќањето и колку време ќе му треба.

А времето во вториот дел од сезоната ќе ни тече ДУПЛО побрзо!

Ц Ц ц Спасо бе Спасо...судејќи според постов се прашувам колку сезони наназад ги следиш Баерн.
Најтрагично од се' е што знам дека си голем фан на Баерн но имаш многу слаба меморија (си ги заборавил сите добри работи направени од страна на аргентинецот).

--- надополнето ---

Еве Спасо прочитај.Најреален пост!

Ajdeeee laskanje vo fan klubov a :)))) nema veza , Fros daj ne me zezaj sestro , Demichelis imase dobri igri ne vikam NE , ama ovie posledni godini se zaseni samiot sebe so katastrofalni igri vo defanziva i moras da priznaes deka e taka !

Ако веќе отпатувал во Италија по лев бек нека го погледне Барзаљи, човекот игра феноменално. Мислам дека одлично ке се вклопи во нашиот тим.

Абе што направивте за утре? Бил Баварецот во тоа кафичот да праша?

На официјалната страна на Баерн:

Schweinsteiger stays until 2012
:helou:

Ама со ова не кажуваат дека ќе го продолжи договорот или нема да го продолжи. Само ги потврдуваат зборовите на Румениге дека нема да го продадат додека има договор за да заработат.
Иако јас сум сигурен дека ќе го продолжи договорот, и уште долго време ќе биде во лидерите на тимов наш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom