Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сакам ни да помислам што би било ако завршиме под трето место...

Јас знам што ке се случи доколку завршиме под трето место.

Отказ на ЛВГ и пола управа.

ПС. може и 4то да одиме во квалификации за ЛШ ако сме подобри од Италјаните оваа година така? Тоа ке ни биде леснителна околност:icon_bigg

Не е чудо Швајни налето да го смени дресот во црно-сино.

Ќе дојде, и ќе ви помогне Киево да го тепате.:icon_lol:

--- надополнето ---

Инаку не го гледав натпреварот, глеам 1-1 сме изиграле, и разочаран сум јебига. :(

Али имајте надеж, ајде барем Рома ќе ја тепаме. :vozbud:

вБомел нема да патува за Рим.
Околу него, баш вчера правевме муабет на собирот, баш да видиме кога ќе се врати, дали Тимошчук пак ќе седне на клупа за да игра овој.
Ако направи така вГаал, тогаш стварно е идиот невиден.

Околу него, баш вчера правевме муабет на собирот, баш да видиме кога ќе се врати, дали Тимошчук пак ќе седне на клупа за да игра овој.

Aj vaka ne e IDIOT :)))

а ти зар очекуваш поинаков расплет на ситуацијата,па нормално дека Бомел ќе игра а Тимошчук ќе клапне на клупа,или па ако му текне да го стави Тимошчук централен заедно со Брено:nesvest:

И Швајнштајгер нема да патува за Рим (поради жолти картони), а околу тоа кој ке игра многу јасно дека Ван Бомел ке игра плус капитен е, а Тимошчук кога требаше најдобро да одигра не го направи тоа (вчера со Леверкузен), дури и Отл беше подобар од него, а претходните натпревари ги одигра добро но вчера ептен се изгуби. Ван Бомел не е само во предност поради тоа што е капитен туку покрај него и другите играчи се посигурни а и гледаме дека недостига агресивноста на теренот кога го нема него така да мислам дека Ван Гал ке испадне поголем идиот ако го стави Ван Бомел на клупа, нешто што јас не верувам дека ке го направи.

И Швајнштајгер нема да патува за Рим (поради жолти картони), а околу тоа кој ке игра многу јасно дека Ван Бомел ке игра плус капитен е, а Тимошчук кога требаше најдобро да одигра не го направи тоа (вчера со Леверкузен), дури и Отл беше подобар од него, а претходните натпревари ги одигра добро но вчера ептен се изгуби. Ван Бомел не е само во предност поради тоа што е капитен туку покрај него и другите играчи се посигурни а и гледаме дека недостига агресивноста на теренот кога го нема него така да мислам дека Ван Гал ке испадне поголем идиот ако го стави Ван Бомел на клупа, нешто што јас не верувам дека ке го направи.

Според мене времето на вБомел во Баерн помина и ред е Тимошчук да го заземе неговото место (не како капитен, секако). Тимошчук да, прикажуваше супер игри изминативе натпревари на повеќе позиции на кои што го играше вГаал. Вчера Тимошчук можеби не изигра најдобро, ама беше далеку од изгубен. Ниеден кикс не направи, не беше кривец за пеналот, е сеа што требаше, голови да дава? Не му е тоа работата на теренот. И да, од каде Оттл изигра подобро од Тимо? Со неколкуте безвезни шутеви што ги упати в публика? И сепак тој остана на теренот, а Тимо беше заменет во второ.
А за со вБомел, еве да речиме кога ќе се врати, нека игра со Тимо заедно, така би било најдобро. Нека си го изработи договорот и чао пријатно.
Оттл на клупа или во друг клуб нека тера, не е за во Баерн. Заедно со Брафхајд и се разбира легендата во одбраната (си знајте кој).

Според мене времето на вБомел во Баерн помина и ред е Тимошчук да го заземе неговото место (не како капитен, секако). Тимошчук да, прикажуваше супер игри изминативе натпревари на повеќе позиции на кои што го играше вГаал. Вчера Тимошчук можеби не изигра најдобро, ама беше далеку од изгубен. Ниеден кикс не направи, не беше кривец за пеналот, е сеа што требаше, голови да дава? Не му е тоа работата на теренот. И да, од каде Оттл изигра подобро од Тимо? Со неколкуте безвезни шутеви што ги упати в публика? И сепак тој остана на теренот, а Тимо беше заменет во второ.
А за со вБомел, еве да речиме кога ќе се врати, нека игра со Тимо заедно, така би било најдобро. Нека си го изработи договорот и чао пријатно.
Оттл на клупа или во друг клуб нека тера, не е за во Баерн. Заедно со Брафхајд и се разбира легендата во одбраната (си знајте кој).

Mislis na LEGENDITE vo odbranata ne e eden :)))

Друже ке заврши времето на Ван Бомел во јуни, а до тогаш има да игра и да дава се од себе а Тимо нема да го заземе неговото место затоа што Баерн ке си купи некој друг играч за дефанзивната средина, јас така мислам, а со Тимо не знам што ке прават, може и Тимо да игра покрај него, но мислам дека Ван Гал нема така да ги игра

Mislis na LEGENDITE vo odbranata ne e eden :)))

Едниот ќе остане запаметен од мене по ѕверската игра што ја имаше изминатите сезони. Тоа е факт. Колку кискови да има направено, сепак неговиот придонес за Баерн е поголем од тоа.
Другиот ќе го паметам по сликите што ги постирав неколку страни поназад. ок и по неколкуте голови што ги постигна.

Јас знам што ке се случи доколку завршиме под трето место.

Отказ на ЛВГ и пола управа.

ПС. може и 4то да одиме во квалификации за ЛШ ако сме подобри од Италјаните оваа година така? Тоа ке ни биде леснителна околност:icon_bigg

Јас знам дека нема да завршиме под трето место затоа не знам што ке се случи :icon_lol:

А ако сме подобри од Италијаните оваа година тогаш од сезоната 2012/2013 Бундеслигата ке оди со 4 претставници во ЛШ

Дечиња што правиме за во Вторник? Ајриш отпаѓа од сега за ЛШ - ќе ја пуштале само таа што оди на Канал5 и нема да ни ја стават на располагање нивната сателитска за да гледаме Баерн зш некои идиото се затепале пред нас за што да гледаат...

-----> :kesa:

На кеј нема друго место асално за гледање (во шмизловски кафиќи или романточни ресторанчиња некако не ми се верува дека би ни било удобно... или дека би не примиле :baeh:) Е сега рековме да прашаме во тоа Плаза спроти ЈБТ дали има сателитска. Знае некој или?

Друже ке заврши времето на Ван Бомел во јуни, а до тогаш има да игра и да дава се од себе а Тимо нема да го заземе неговото место затоа што Баерн ке си купи некој друг играч за дефанзивната средина, јас така мислам, а со Тимо не знам што ке прават, може и Тимо да игра покрај него, но мислам дека Ван Гал нема така да ги игра

Тимо го јаде вБомел според оваа форма во кој било елемент од играта. Пред повредата Марк не можеше вол од пола метро да погоди, дијагоналите кон крилата пола во аут му одеа, пола на паркинг на Алијанц. Ако е капитен нека почне да игра капитенски а не само да јаде гомна на терен па ќе зборуваме.

А Тимо иако пола натпревари ги изигра надвор од позиција за мене е заедно со Швајни, Гомез и можеби и Прањо најдобар во оваа мизерна серија што ја имаме. Го прави тоа што се очекува од играч во дефанзивна средина - разбива противнички напади и дистрибуира топки кон првите до него во офанзивна средина многу подобро од Марк. Вчера тоа што го одигра си беше сосема на место а со кој памет го вади него вГаал а го остава Отл си знае само сам.

Ајриш копилиња незахфални маме им ебам...

Мора да се најде ново место, негде у центар, мада не ми смета и во кисела вода да е. :pos::pos:

Да појаснам неколку работи:

- најважно: да има сталитска! (не кабелска или дигитална - сателитска)
- местото треба да е „фудбалско“ (гор објаснив како кафиќи и ресторани не го исполнуваат критериумов :smir:)
- да биде во централното градско подрачје... значи Ѓорче и Драчево отпаѓаат :pos2: (некаде од прилика меѓу железничка и католичка да е)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom