Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема теорија да си оди Гомез ако си оди Клосе.Нема шанси да останеме само на еден напаѓач,поготово што Клосе и да остане е дупка.

Такада Гомез и Џеко,тоа е комбинацијата.Осигурани сме топ!

ЏЕКО ДОАЃА И СПОРЕД МЕНЕ 100%

И тоа го шиткаат Клосе,а Гомез не си иде,него ќе одиме и со двајцата. Нема логика да влеземе во пролетниот дел само со еден напаѓач,тоа е катастрофа.А со Џеко ќе го имаме најјакиот напад можда у Европа

Рибери..........................Робен
...........Џеко............Гомез.......

Иако нема да ги игра двајцата од еднаш,али рачунајте дека големи се шансите еден од овие четворица често да се повредува,такашто ќе немаме проблем
Со двајца напаѓачи тоа е убиствено, ниедна јака екипа игра со двајца напаѓачи. Не сфаќам што е идејата да ги сакаш двајцата во тим, т.е во први 11.

Kaсно палите,се ми се чини дека Дотмунд вечер со победава над Хамбургер моѓе да се промовира за шампион во Бундесов,а да можит само ако го ангажирате Чак Норис

Kaсно палите,се ми се чини дека Дотмунд вечер со победава над Хамбургер моѓе да се промовира за шампион во Бундесов,а да можит само ако го ангажирате Чак Норис

Абе ти како што ќе кажиш така ќе биди.

Фала ти,таман нема да губам време повеќе за викенд да гледам Бундес,се се знае.

Утре ќе ги кантаме Јуве бе?:) (вечерва никој да не помислил на пијање)

абе овој гокимиланело во секој фан клуб гомна јаде,за сите гледа само за милан не си гледа!!!
патетика!!
ех да ми испаднеш пред очи..:angry3:

Фан Клуб Баерн Минхен 10-6 Фан Клуб Јувентус

честито победа момци,се гледаме следната сабота.поздрав:smir:

Честито победа и од мене, само се примети дека играте повеќе време заедно (многу добро позиционирање секоја чест), ние првпат се собравме не се ни знаевме, ај наредната недела ќе имаме 2 засилувања па ќе ви вратиме :wink:
Пс: Дечкото што ви играше одбрана е ист Демикелис :)

Боби[Мкд];3889398 напиша:
^ ТОООООООО! :vozbud::vozbud::vozbud:

Никола 6 гола си примил бе? Не те биват за Кан. :(

Ама прашај ги колку фатив.:)

Честито победа и од мене, само се примети дека играте повеќе време заедно (многу добро позиционирање секоја чест), ние првпат се собравме не се ни знаевме, ај наредната недела ќе имаме 2 засилувања па ќе ви вратиме :wink:
Пс: Дечкото што ви играше одбрана е ист Демикелис :)

Ние се знаеме одамна, ама фудбал прв пат играме заедно.

Ама прашај ги колку фатив.:)

Ние се знаеме одамна, ама фудбал прв пат играме заедно.

Не би рекол, али нема везе, добар фудбал падна, тоа е најбитно, голманот ви беше sвер, прими 6 гола ама колку одбрани, свака му част :wink:
Едит: Па ти си бил голманот :)

Боби[Мкд];3889398 напиша:
^ ТОООООООО! :vozbud::vozbud::vozbud:

Никола 6 гола си примил бе? Не те биват за Кан. :(

Што бе 6 гола примил коа барем 5 фати ванземаљски :) Мен оф д меч ви беше гоалкиперот апсолутно, после него Демикелис!! Како и да е честито победа, ипак подобриот победи ние никој со никого не се знаеше ко муви без глави бевме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom