Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со двајца напаѓачи тоа е убиствено, ниедна јака екипа игра со двајца напаѓачи. Не сфаќам што е идејата да ги сакаш двајцата во тим, т.е во први 11.ЏЕКО ДОАЃА И СПОРЕД МЕНЕ 100%
И тоа го шиткаат Клосе,а Гомез не си иде,него ќе одиме и со двајцата. Нема логика да влеземе во пролетниот дел само со еден напаѓач,тоа е катастрофа.А со Џеко ќе го имаме најјакиот напад можда у Европа
Рибери..........................Робен
...........Џеко............Гомез.......
Иако нема да ги игра двајцата од еднаш,али рачунајте дека големи се шансите еден од овие четворица често да се повредува,такашто ќе немаме проблем
Kaсно палите,се ми се чини дека Дотмунд вечер со победава над Хамбургер моѓе да се промовира за шампион во Бундесов,а да можит само ако го ангажирате Чак Норис
Абе ти како што ќе кажиш така ќе биди.
Kaсно палите,се ми се чини дека Дотмунд вечер со победава над Хамбургер моѓе да се промовира за шампион во Бундесов,а да можит само ако го ангажирате Чак Норис
Боби[Мкд];3889398 напиша:^ ТОООООООО!![]()
Никола 6 гола си примил бе? Не те биват за Кан.![]()
Честито победа и од мене, само се примети дека играте повеќе време заедно (многу добро позиционирање секоја чест), ние првпат се собравме не се ни знаевме, ај наредната недела ќе имаме 2 засилувања па ќе ви вратиме :wink:
Пс: Дечкото што ви играше одбрана е ист Демикелис![]()
Ама прашај ги колку фатив.
Ние се знаеме одамна, ама фудбал прв пат играме заедно.
Боби[Мкд];3889398 напиша:^ ТОООООООО!![]()
Никола 6 гола си примил бе? Не те биват за Кан.![]()