Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа тогаш ај баталете мислев спонтано ќе се собереме без фејсбук 5-6 души ама чим не иде двајца без тројца без везе ми е да се собереме. Тогаш во Сабота со Мајнц мислам играме тамам за со лидерот поорганизирано се собираме :smir:

Инаку во ТЗ има еден многу интересен натпис - направиле луѓето паралела меѓу Отмар и Луис. Првите две точки мене ми се најинтересни во споредбата: Отмар ја измисли ротацијата и до крај ја спроведуваше така да сите се чувствуваа како дел од тимот, сите придонесуваа за успехот а „ѕвездите“ добиваа паузи за регенерација додека што се однесува до Луис да можеше ќе влезеше во сезоната со 11 играчи и „чао-пријатно“. Хамит, Тимо, Гомез и останатите се само статисти. Ротацијата мене премногу ми фали тука сум 100% за Хицфелд.

Втората точка е младите таленти - Троховски, Мисимовиќ, Гереро, Санта Круз и компанија не баш просперираа под Хицфелд и или беа продадени или грееа клупа. Милер, Бади, Контенто од друга страна добиваат полна поддршка од Луис. Овде секако е подобра работата на Луис.

Е сега Отмар не донесе онаму каде што ни е местото - на врвот на Европа... Ајде да видиме каде ќе завршиме со вГаал.

ај што биде биде вечер, само да има добра игра да не бидат згрчени како во саботата

Neznam samo sto bese fintava so zadrzuvanjeto na Gomez ako ja dreme cela sezona na klupa ili neka mu dade sansa VG 5,6 utakmici po red da igra prva ili pak vo januari neka go prodadat so Tymo zaedno i da zeeme nekoj so stvarno ke go igra/saka VG mozebi Dzeko

Ej momci da bideme realni , vo zimskiot preoden rok ni se potrebni samo dvajca novi igraci, edniot se vika Marc Planus od boreaux, koj igra na pozicija shtoper, i mozebi deckoto koj bez razmisluvanje koj sekoj od uslovno kazano pogolemite klubovi vo Evropa vo momentot bi go platile najmalce 30 milioni evra , a toa e HULK OD PORTO, spored mene toj e momentalno najdobriot mlad napagac vo Evropa, za koj ne treba da se shtedat pari, a Gomez neka im go shitnat na Liverpool za 20 milioni, bashka togas i robben ke se vrati , samo taka site kocki povtorno ke se slozat, Forzza Bayern

едно големо браво за одбраната наша која во 30-та секунда прими гол!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom