Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.982
- Поени од реакции
- 8.917
честито победа:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро е, солидна игра, посебно после двојната измена одма се крена на друго ниво. Милер е ѕверчето наше, леле кој само ме убедуваше лани дека не го бидувало. Е сега вака лакше се дише. Добро е што им се врати самодовербата и сеа очекувам Келн да ги наполниме до дрт.
Одбраната сепак еднаш мораше да заспие за да се одржи традицијата нормално но за среќа Бутињо не спаси одма по дадениот гол (зицерот за Рома не беше офсајд).честито победа:smir:
Со авион да не одеше до Струмица?![]()
hehehe
ke spijam vecerva u Skopjehehehe
--- надополнето ---
Trebase da se sobereme da proslavime na KALE a![]()

Odvaj cekam da se vrati Breno imam mnogu doverba vo covekov i mlad igrac e da snaete deka toj ce bide novit Lucio zaedno so Badi super tandem
честито победа врз Романеливе, ги скинавме цел натпревар, имавме контрола над натпреварот, шанси и игра но на крај не послужи и среќата. Сите играа океј и сега добија изгубена самодоверба и ќе газат.
Одлична партија. Игра на карактер,трпение и искуство!
Веројатно тактиката на Ван Гал беше да им ја извади маста на римјаните преку постојана опсада на нивниот шеснаесетник и ротирање околу него до бесвест.Па кога се гледаше дека веќе неможат,мавна ударна доза со Клосе и Гомез и работата се заврши!
Веројатно да се определеше порано за ваква тактика со два класични шпица и побрзо ќе попуштеа,но важно е дека баварците беа на висина на задача комплетно!
Во ситуација кога ги немаме Робен и Рибери,мислам дека најјака варијанта ние со два шпица(Клосе по повлечен,а Гомез централно) и со Милер и Крос по страните.
Како и да е работите почнуваат да се движат во права насока,каде што застанавме минатата сезона.Мислам дека имаме добра причина да се надеваме на уште една одлична сезона!
п.с.
Уште еден светска класа играч-Томас Милер!!!!!!!!!!!
Овде не се работи за храброст или среќа... Овде се работи за world class чувство за фудбал!