Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
...Ок,сфатив.

--- надополнето ---

..Ок,сфатив...
Е сега едно соопштение:
Поради вас двајца (Милчо и Спасо) и некои слични на вас,јас и дефинитивно го напуштам фан-клубот.
Јас која што пред речиси 4 години заедно со уште тројца (знаете кои се) го формирав фан-клубот,бев редовна на собирите (дури и кога бевме САМО четворица),бев активно вклучена во се' ,правев се' што можам за негова афирмација, од денес и дефинитивно се повлекувам од активното учество во него и тоа подолг временски период...почнувајќи од денешниот собир со Вердер.
Единствено Никола_пп и Bavarec онака посебно ќе ми недостигаат бидејќи биле секогаш коректни...голем дел од вас (не сите) сте одвратни!!!
Со среќа понатаму!

WTF is wrong with U ???
Ajde ke udarame so glava u zid togas OK i neka ne punat,razberi deka ne e samo Bundesliga u pitanje tuku primarna rabota e osvojuvanje na LIGATA NA SAMPIONITE , a tamu Demichelis i Van Buyten se daleku od konkurencija i moze samo nervozi da se punis i nisto povekje , epa izvini ali mene titula u LS mi e pobitna od Demichelis i Van Buyten , a so niv moze samo da dojdes do propast a ne do titula.

aufstellung-gross.jpg

Бремен сеуште има ѕверски напад и без Пизаро, Хунт... Ќе примаме 1-2 гола денес.

Ќе видиме нашиот напад, се кладам дека Крос нема да игра.

^Со оваа одбрана што ја имаме и офанзивната игра на Вердер ќе примиме голови ама тие ќе примат повеќе. Налдо и Мертесакер фалат кај ни у одбрана така да сга мож имаме подобра одбрана за нијанса. Ипак мислим ќе почне со Крос , али Олич аут треба да иде Клосе или Гомез ин

Нема уше официјални( 1 сат пред натпреварот че има) , но немам добро претчуство, Вердер дома не сме го тепале од 2005.:nesum:

Додека се разигра Вердер, макар и без Пизаро, Арнаутовиќ влезе во форма. :(

Градинка... :nesum:

За натпреварот вечерва се слагам со Џигсо - мислам ќе има голови... 3:1 или 4:2 нешто поомтимистича варијанта. А Хамит и Тимо мислам дека полека може да си ги пакуваат куферите - од вГаал не добиваат шанса. Екстремно многу ми е жал зш такви играчи ретко која екипа има на клупа - се што треба е од време на време да им дава шанса за да останат а овој нејќе да чуе. Олиќ беше тотално неподготвен со К’лаутерн а сепак му даде предност пред Кроос кој одигра супер прв натпревар. Тоа е тоа - вГаал има „омилени“ играчи и се држи до нив другите добиваат далеку помалку шанса - еден Прањич, кој за мене е само ок резерва секогаш добива предност пред Тимо. А од ротација ни „р“.

Јас би играл:

Хамит----Кроос/Милер----Рибс
--------------Клосе

Еден од Кроос/Милер, Олиќ и Гомез би биле џокери.

Butt
Lahm- van Buyten- Badstuber- Contento
-van Bommel--- Schweinsteiger-
-Olic-------------------- Ribery-
-Klose-Muller-​

:pop::pop:

Алтинтоп пак на клупа. Не е фер ни ЛВГ, веднаш од повреда Олиќ игра, а Алтинтоп е влезен во добра форма, сега му е серијата, не игра. Да се надеваме дека Клосе ке си ја одржи формата од репрезентацијата.

Какви голови какви бакрачи, ако на онаа одбрана неможеме гол да дадеме незнам на која...

Напред одиме само кога Рибери и Лам пробиваат, нема никаква течност во играта абцолутно ништо, Прањиќ и Алтинтоп се во одлична форма тој не ги игра, Милер е дрво тој не го ваѓа...

Најебавме со Рома без Рибери и Робен.

не знам што да кажам..... да сум некој непристрасен аналитичар, за денешната игра би кажал: Баерн=очајни плачипички.....
катастрофа....

Леле ама натпревар. Прво, Бут чиста 100ка. Друго нема да коментирам, имавме безброј шанси, и Вердер имаа безброј шанси, јебига ден на голманите беше. Реализација треба да се подобри, ништо друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom