Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];3748208 напиша:
Kaiserslautern-Fc Bayern Munchen

Friday night 20.30

Fritz Walter stadium, capacity 50.000, sold ou

Шампионите на првата и втората бундеслига, интересет бил преголем, клубот имал 130.000 апликации за билети. Посебно вечерните натпревари во Германија даваат посебен шмек.

Демихелис го нема, Олиќ се очекува да настапи некоја минутка.

-Butt-
-Lahm-Buyten-Badstuber-Contento-
-Schweini-Bommel-
-Muller-Kroos-Ribery-
-Klose-

--- надополнето ---

Посебно Клосе ќе игра со голема мотивација, роден е во тој регион, прво играл во Кајзерслаутерн и таму сака да ја заврши кариерата.http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/news/2010/25053.php?fcb_sid=c549ecbe222e56bee1496775ee5424b0

Ова е официјалмиот состав, или.. ? :smir:

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/geruecht-nacho-monreal-fc-bayern-meta-895139.html
Najnova spekulacia neznam za kakov lev bek se raboti no spored cenata bi trebalo da bide dobar

Незнам која е целта да се донесе играч од Осасуна.

--- надополнето ---

Ова е официјалмиот состав, или.. ? :smir:
Не, тој беше шпекулација, еве го официјалниот.

Butt
Lahm, van Buyten, Badstuber, Contento
van Bommel, Schweinsteiger
Olic, Müller, Ribery
Klose​

subs: Kraft, Tymoshchuk, Ottl, Pranjic, Altintop, Kroos, Gomez

--- надополнето ---

:pos::pos::pos:

Ми се смее еј, одбрана прва класа.

:pos::pos::pos:

ако не наполнат барем ќе се освестат Ван Гал и Нерлингер...

^ Што се дешава на утакмицата нетот ми е слаб за да ја гледам , 2:0 за 2 минути??? втф

супер одлуката на Ван Гал да не купи одбрамбени на дело....и капитенов наш е закон, треба клосе/милер да му доат на 3-4 метра да ги погоди

Што се дешава, во моментов не ја гледам, и не планирам, ќе си искачам сеа и не ми е гајле за вакви идиоти ко Бадштубер и Бујтен...

Ван Гал и Нерлингер на БЕСИЛКА!

Ниеден трансфер, ГОВЕДА!

Милер ви беше идиотот на утакмицава, добро до некаде и Бадстубер.

Милер беше сам очи во очи со голман, а до него сами беа Олич и Клосе знали 3 на 1 беа со голман и Милер себично ја шутна и промаши цел гол.

После дојде казната...

Ако убо е гледајте сега за два дена нов играч

абе тоа е тоа, на Ван гал не му се свиѓаше Лусио па го избрка... на клупата имаш 30мил засилување од лани(Гомез) а не му чинел... па како ќе чини кога се го пуштаат во 75мин на негативен резултат...

НЕ растурија, алал да им е.

Ајде сега сите сме попаметни и вечер нека поспие малце Ван Гал и утре трк у Португал, Лизбон по Контрао и негде по квалитетен централен играч, оти денешниов натпревар беше епикфеил.

на 0-0 Милер промаши голем зицер а и можеше да изигра со уште еден незнам точно кој беше мислам Клосе а и Бадштубер игра многу слабо треба да земете некој дефанзивец или пак да игра Демикелис бар подобар е..

Не бе дефанзивец,што ќе ни е,си го имаме ние Хаас од аматери,ќе не појача:kesa:

Што се деси денес, какви ГОВЕДА!!
Дури од 2лига губиме бре леле...а понатаму што ке се деси без Роббен...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom