Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Најди карти и ја ќе дојдам на Алијанц :smir: Мислам дека за ова многу полесно ќе се најдат карти се мислам нема да им бидат распродадени... И не зезај Минхен е сепак 2 пати подалеку.

Најди карти и ја ќе дојдам на Алијанц :smir: Мислам дека за ова многу полесно ќе се најдат карти се мислам нема да им бидат распродадени... И не зезај Минхен е сепак 2 пати подалеку.

не е подалеку многу, земај мери :D

инаку преку агенција ако организираат може само да се најде карти, а ти ако одиш за клуј, ќе најш само на црно, затоа не ти се исплаќа.

Боби[Мкд];3746852 напиша:
никој не ја мрази рома, океј екипа е.

ја покакуваме оти е талијански тим и јако е чуството кога ќе ве демолираме.

--- надополнето ---

15.09.2010 20.45 FC Bayern - AS Rom
28.09.2010 20.45 FC Basel - FC Bayern
19.10.2010 20.45 FC Bayern - CFR Cluj
03.11.2010 20.45 CFR Cluj - FC Bayern
23.11.2010 20.45 AS Rom - FC Bayern
08.12.2010 20.45 FC Bayern - FC Basel

У пм, баш првиот натпревар со Рома ... нц нц

Без Робен сме(повреда), и Рибери(суспензија).

многу си сигурен бе... кога лани една Фиорентина ви правеше проблеми, биди дигурен дека со Рома и полошо ќе минете

многу си сигурен бе... кога лани една Фиорентина ви правеше проблеми, биди дигурен дека со Рома и полошо ќе минете

Лани за лани, годинава е нова приказна. Нема да бидат лесни дуелите, но секако дека ќе бидат интересни и се надевам со голови.
Е сеа да прашам со која група се вкрстуваме после?

Лани за лани, годинава е нова приказна. Нема да бидат лесни дуелите, но секако дека ќе бидат интересни и се надевам со голови.
Е сеа да прашам со која група се вкрстуваме после?

Пшшшшт не кажувај никому ама Платини ми шепна дека има ждреб и за 1/8 финале и после пак за од 1/4 нагоре :smir:

Пшшшшт не кажувај никому ама Платини ми шепна дека има ждреб и за 1/8 финале и после пак за од 1/4 нагоре :smir:

Ама зацепив јас. Дека на светсково беше со вкрстување, и заборајв дека во ЛШ има ждрепки.

Читав реакции од нашиве за ждрепката и сите изјави се на место. Башка поискусниве со душа чекаат да играат со Базел да си се виделе со Торстен Финк.:)
Од Милер изјавата е најјака, "Сигурен сум дека скрос ќе се фокусираме на Рома, Базел и Клуж, Ван Гаал ќе се погрижи за тоа."
Нормално дека на нив ќе се фокусирате, на кои други.:)

Хмммм... не е Бурса а ни Белград... Ама сепак - да не го води некого патот накај Клуж околу 3ти Ноември?

Групата е тамам. Рома не смее да се потцени но реално не смее ни да ни предизвика сериозни проблеми. Базел на Финк наш сигурно ќе имаат некаков план. И на крајот Клуж... ммм... не сум бил ама сигурен сум дека е убав град...

Moze da ideme za Cluj , bi trebalo od Belgrad da ima direktna linija za Cluj , ne e mnogu daleku od Belgrad pa taka moze da padne nekoj dogovor da se ide do Romanija .

Боби[Мкд];3746852 напиша:
[/COLOR]15.09.2010 20.45 FC Bayern - AS Rom
28.09.2010 20.45 FC Basel - FC Bayern
19.10.2010 20.45 FC Bayern - CFR Cluj
03.11.2010 20.45 CFR Cluj - FC Bayern
23.11.2010 20.45 AS Rom - FC Bayern
08.12.2010 20.45 FC Bayern - FC Basel

У пм, баш првиот натпревар со Рома ... нц нц

Без Робен сме(повреда), и Рибери(суспензија).

но со Олич, Крос и Милер :zlo:

Мислам дека и Олич е неизвесен, не знам како напредува со повредава.

батка можно е уште утре да игра со Кајзерслаутерн (бар едно полувреме) а за Рома сигурно дека ке биде 100% фит :motor:

батка можно е уште утре да игра со Кајзерслаутерн (бар едно полувреме) а за Рома сигурно дека ке биде 100% фит :motor:

Еј супер, види го ти хрвојево, ѕвер. Абер немав дека одма се опоравил. Прво ко слушнав за повредата се шпекулираше дека со месеци ќе отсуствува.

Цццц... што значи да си земаш платичка од некој милион за греење клупа. На Браафхајд му се заарнило па одбил понуди и од Галата и Ајакс (дилот за ван дер Вил)... Тешко отарасување од вакви лешинари.

За Тимо нема абер ама најискрено се надевам ќе остане и ќе си ја прифати улогата во тимот. Таков играч не се наоѓа. Долга е сезоната и се и сешто може да се случи злато вреди еден Тимошчук да се има на клупа.

И за Мичо нема абер само по се изгледа си оди. Е сега се ежам ко ќе ми текне дека тоа не остава со аматер на клупа во централна. Не знам што им е филмот со Хаас, може е ок играч ама на клуб со нашите амбиции му треба светска класа дефанзивци. Толку ли се ќори и не гледаат дека одбраната е проблемот... овие уште повеќе ја „тенчат“. До кај е Брено со повредата негова? Нели надежен беше во Нирнберг лани....

Kaiserslautern-Fc Bayern Munchen

Friday night 20.30

Fritz Walter stadium, capacity 50.000, sold out.

Шампионите на првата и втората бундеслига, интересет бил преголем, клубот имал 130.000 апликации за билети. Посебно вечерните натпревари во Германија даваат посебен шмек.

Демихелис го нема, Олиќ се очекува да настапи некоја минутка.

-Butt-
-Lahm-Buyten-Badstuber-Contento-
-Schweini-Bommel-
-Muller-Kroos-Ribery-
-Klose-​

--- надополнето ---

Посебно Клосе ќе игра со голема мотивација, роден е во тој регион, прво играл во Кајзерслаутерн и таму сака да ја заврши кариерата.http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/news/2010/25053.php?fcb_sid=c549ecbe222e56bee1496775ee5424b0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom