Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе,дај некој добар чоек нека ми каже дали утре ќе има фан-собирче,од колку и каде!
Иначе,едно врапче ми кажа дека Никола ве напуштил,па ако случајно дојдам не ме кажувајте пошто пиво ќе му должам :pos2:

Mene planot mi e vo cetvrtok da dojdam :( nema sansi za utre , a mnogu bi sakal da se sobereme ali toa ti e obvrski srede svetsko hehehe.

Абе,дај некој добар чоек нека ми каже дали утре ќе има фан-собирче,од колку и каде!
Иначе,едно врапче ми кажа дека Никола ве напуштил,па ако случајно дојдам не ме кажувајте пошто пиво ќе му должам :pos2:

:cug::cug::party1::party1::party1::pijan::pijan::pijan:

Ако ништо друго Рибс денес беше единствениот кој нешто се обидуваше да направи за Франција, трчаше доста, дури и запре неколку акции пред негов шеснаесетник и намести гол. Ем порано ќе се прибере во Минхен :tv:

Ако ништо друго Рибс денес беше единствениот кој нешто се обидуваше да направи за Франција, трчаше доста, дури и запре неколку акции пред негов шеснаесетник и намести гол. Ем порано ќе се прибере во Минхен :tv:

SEbicno malku ali podobro za Bayern. :)

Нема тука себично, не себично. Супер за нас. Рибери здрав ќе се врати од Светско. Тоа најмногу ме радува. А психата ќе му ја среди вГаал, има доста време за тоа. Е сега уште Робен да се врати здрав и жив и ќе бидам повеќе од задоволен.

Aj postedete me od pofalbi za Demichelis sega :)

Милито копилето му го блокира првиот удар... Мислеше дека играат Баерн-Интер и се испречи пред топката. :pos:

Фросина :drk: моментално.

Боби[Мкд];3634118 напиша:
Милито копилето му го блокира првиот удар... Мислеше дека играат Баерн-Интер и се испречи пред топката. :pos:

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ili toa ili :vozbud:

--- надополнето ---

A da si go kupime Messi a ? :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA МАРТИН!!!!
Аууу сега сите ве демантираше :pos2::pos2:
Кој мерак само ми се направи вечерва :baeh::je::je:

Боби[Мкд];3634118 напиша:

Да не беше блокот на Милито во ситуација кога топката се влечеше, немаше ни гол да падне. :)
Само мислам дека имаше игра со рака од него, нејсе, ненамерно му асистираше, но како и да е повторно Демикелис имаше една кардинална грешка кога Самарас ја имаше најдобрата шанса за Грција на мечот.

Ajde neka ti e cestito Frosina :) uste vo BAYERN da igrase taka super ke bese :) iako naprai kiks dobar bese mislam deka izigra za 7.5

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom