Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Го видов во финалето на ЛШ, кај шо ми требаше. Еден фластер - и Швајнштајгер е воздух. Нема потреба од глупирање од страна на Челзи кое ќе доведе до уште поголемо глупирање од страна на Баерн со некои многу сериозни, а сепак исто толку смешни суми за играч кој нема да донесе реален напредок за Челзи.

Еден натпревар не го прави играчот.
А за трансфер нема да има, во тоа сум сигурен, Швајни и Лам се од нашата школа и моментално иди времето тие да го превземат кормилото на теренот во наредните години, да бидат предводници на тимот. Лам ќе биде капитен, Швајни заменик, тоа се знае. Не го напуштаат Баерн тие во скоро време. Онаму на 32-3 години можи, али сега јок.

Еден натпревар не го прави играчот.
А за трансфер нема да има, во тоа сум сигурен, Швајни и Лам се од нашата школа и моментално иди времето тие да го превземат кормилото на теренот во наредните години, да бидат предводници на тимот. Лам ќе биде капитен, Швајни заменик, тоа се знае. Не го напуштаат Баерн тие во скоро време. Онаму на 32-3 години можи, али сега јок.

Го прави важноста на натпреварот и противникот. А Челзи нема напредок со неговата игра таму каде што бара напредок, во ЛШ. Особено не за страшно сериозната, а смешна сума за отштета за која би станало збор.
Шо би значело, шо се однесува до мене и по 32-33 години нека остани во Баерн.

Го прави важноста на натпреварот и противникот. А Челзи нема напредок со неговата игра таму каде што бара напредок, во ЛШ. Особено не за страшно сериозната, а смешна сума за отштета за која би станало збор.

Епа што ондак тапиш со преводот??? Одлично што не ти се свиѓа,пошто нас супер ни пасува.

Епа што ондак тапиш со преводот??? Одлично што не ти се свиѓа,пошто нас супер ни пасува.

„Тапам“ за да видам, колку е (не)сериозно, со оглед на тоа дека ова било локален минхенски медиум, така разбрав. Пошто тие работи завист од малку луѓе, кои ни прибижно не е некој од овде, а најмалку од мене и од тебе со нашите желби и расположенија.

Очигледно ги немаш следено Баерн и не можеш да ме разубедиш дека Швајни не го бидува, вака можиме до утре.
Ок, те сваќам дека тебе не те бендисува неговата игра, односно тоа малку што го имаш видено од него, и сега само останува да видиме што е она напишаноно на германски.
Јас пак ќе кажам, не се плаши, не си оди за скоро од Баерн.

Очигледно ги немаш следено Баерн и не можеш да ме разубедиш дека Швајни не го бидува, вака можиме до утре.
Ок, те сваќам дека тебе не те бендисува неговата игра, односно тоа малку што го имаш видено од него, и сега само останува да видиме што е она напишаноно на германски.
Јас пак ќе кажам, не се плаши, не си оди за скоро од Баерн.
Ма кој спомна за тоа како играл Швајнштајгер за Баерн? За такво нешто не можам да зборувам пошто со внимание Баерн го гледав само во финалето на ЛШ. Го коментирав Швајнштајгер од гледна точка на Челзи, едноставно човекот не е профил кој ќе ја унапреди играта на Челзи. Особено не за големи милиони кои Барен би ги барал.
Човек најнормално праша дали некој можи накратако убо да кажи шо пишува, пошто мислам има членови кои салам владеат со германскиот. Ништо појќе. Не гледам зошто рипање. :toe:

Боби, јас гледав како Занети будно го следеше, особено кога кај него се приближува топката. Не знам Мурињо шо мислел, и од шо се плашел од него толку тогаш. Но, беше будно следен. Како сакаш тоа наречи го, јас го сметам за фластер. DM, Box to box midfielder....како сакаш кажи, ама барем Ван Бомел го знам, и сметам дека Швајнштајгер е плејмејкер на средината на Баерн, поврзувач, кога вториот на средината е Ван Бомел. Ко Чави за Барса, ко Снајдер за Интер....

Го видов во финалето на ЛШ, кај шо ми требаше. Еден фластер - и Швајнштајгер е воздух. Нема потреба од глупирање од страна на Челзи кое ќе доведе до уште поголемо глупирање од страна на Баерн со некои многу сериозни, а сепак исто толку смешни суми за играч кој нема да донесе реален напредок за Челзи.
Абе фантом, како тоа фластер на Швајни, на DМ(Box to box midfielder) се става фластер, шо си глеал жити се.

Боби[Мкд];3605255 напиша:
Абе фантом, како тоа фластер на Швајни, на DМ(Box to box midfielder) се става фластер, шо си глеал жити се.

Е и мене тоа ме зачуди во дискусијава, али ај..

Ма кој спомна за тоа како играл Швајнштајгер за Баерн? За такво нешто не можам да зборувам пошто со внимание Баерн го гледав само во финалето на ЛШ. Го коментирав Швајнштајгер од гледна точка на Челзи, едноставно човекот не е профил кој ќе ја унапреди играта на Челзи. Особено не за големи милиони кои Барен би ги барал.
Човек најнормално праша дали некој можи накратако убо да кажи шо пишува, пошто мислам има членови кои салам владеат со германскиот. Ништо појќе. Не гледам зошто рипање. :toe:

Hold your horses, не се тепаме тука.:)
Те сватив што сакаше, само кога станува збор за него, секогаш сакам да ја докажам неговата вредност.
За во Челзи, ти си знаеш, јас абер немам дали би се вклопил или не, затоа и јас само за играта во Баерн и Германија ти пишувам.

Ај бе Боби, преведи, ти знајш германски.

Пишуе дека не е први пат Челзи што се заинтересирани за него, но ништо конкретно досега. Пиги веќе одамна имал изјавено дека сакал да се испроба во странство и пишуе дека изјавил дека не е сигурен за неговата иднина по светското првенство, иако има договор со Баерн до 2012 година. На крајот пишува дека убаво му е во Минхен, и го исклучив, одвратна беше сликата. :pos::pos:

Toa e, кога имаш добра сезона, играчите се барани, па и ќе се среќаваме со вакви понуди за Швајни Хернандез. :)

Инаку нека си оди Швајни, да го трејдаме за Есиен може. :) Да ја вкуси и Есиен нашата andvanced медицина.

Боби[Мкд];3605290 напиша:
Пишуе дека не е први пат Челзи што се заинтересирани за него, но ништо конкретно досега. Пиги веќе одамна имал изјавено дека сакал да се испроба во странство и пишуе дека изјавил дека не е сигурен за неговата иднина по светското првенство, иако има договор со Баерн до 2012 година. На крајот пишува дека убаво му е во Минхен, и го исклучив, одвратна беше сликата. :pos::pos:

Инаку нека си оди Швајни, да го трејдаме за Есиен може. :) Да ја вкуси и Есиен нашата andvanced медицина.
Па така бе, шо ја тупите толку. Ништо конкретно. Фала многу. :)
Есиен ја би го дал, ко веќе не можи да го среди медицината на Челзи, нека проба некоја друга ако можи, секако две сезони нема корист од него. Ама му продолжија до 2015, така да ништо од то.

Hold your horses, не се тепаме тука.:)
Те сватив што сакаше, само кога станува збор за него, секогаш сакам да ја докажам неговата вредност.
За во Челзи, ти си знаеш, јас абер немам дали би се вклопил или не, затоа и јас само за играта во Баерн и Германија ти пишувам.

Ај бе Боби, преведи, ти знајш германски.

Ејјјј немој те молам.Демек Челзи е којзнае каква екипа со специфична игра па Швајни нема да се вклопи. Абе што да ти кажувам..Само како и да е,он останува.

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3605290 напиша:
Ти имаш појма што збориш (пишуваш) или се зафркаваш?

Ејјјј немој те молам.Демек Челзи е којзнае каква екипа со специфична игра па Швајни нема да се вклопи. Абе што да ти кажувам..Само како и да е,он останува.

Е па не реков дека Челзи се јаки или слаби, туку само дека не знам дали Швајни би се вклопил таму. Не мора да значи дека мора да бидат јаки за некој играч да се вклопи. Треба да му се погоди играта, соиграчите, атмосферата, како ќе биде примен и многу други работи. Мал милион фактори зависат од тоа како некој играч би се прилагодил во некој тим.
Но како што кажа и ти, а и јас, џабе овие муабети, ко секако нема да оди никаде (барем не засега).

Јас тоа го трубам цело време. Ама изгледа на сите им е поважно да биде најдобар играч сезонава, по цена на неговата кариера. И една изјава негова прочитав, вика дека ако требало ќе си ја ризикувал кариерата за националниот тим. Не е на арно, имам чувство дека ќе го изгубиме за в година.

E a da go izgubese toa cuvstvo deka ke go gubime Robben dogodina :) daj ne bidi takov pesimist,ja ke se molam samo da ne mu se desi nesto seriozno sto ke go oddaleci od terenot nesto slicno kako sto mu se desi na Van Persie ,a inaku pak imam nadez deka Robben ke uspee i ke igra fenomenalno i na svetskovo i dogodina kaj nas vo Bayern...eve probaj misli taka i ne mi zapagaj vo depresii :) :) :)

--- надополнето ---

Треба да бидеш среќен ако недајбоже доаѓа кај вас Швајни. Тој е еден од најдобрите на негова позиција, и со своите 25 години има и преголемо искуство стекнато, како во Баерн, така и во репрезентацијата. Не џабе ми е најомилен играч.:)

Moze VAKA : Schweini za Lampard,Ashley Cole i 20 m Euro taka jas bi se soglasil.

E a da go izgubese toa cuvstvo deka ke go gubime Robben dogodina :) daj ne bidi takov pesimist,ja ke se molam samo da ne mu se desi nesto seriozno sto ke go oddaleci od terenot nesto slicno kako sto mu se desi na Van Persie ,a inaku pak imam nadez deka Robben ke uspee i ke igra fenomenalno i na svetskovo i dogodina kaj nas vo Bayern...eve probaj misli taka i ne mi zapagaj vo depresii :) :) :)

--- надополнето ---

Moze VAKA : Schweini za Lampard,Ashley Cole i 20 m Euro taka jas bi se soglasil.

Ајде ветувам дека ќе гледам попозитивно на работите.:wink:

А за ова невозможново што го напиша, јас пак би размислил.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom