Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Засилувања во одбраната ни требаат затоа што видовме Ван Бајтен колку може да се носи со напаѓачи од светска класа, а и наредна сезона мора Гомез да игра прва постава човекот е стварно екстра класа напаѓач само незнам што му беше филмот на Ван Гал па нему даваше шанса, средниот ред ни е екстра кога ќе дојде и Крос има да имаме еден од најаките средни редови во Европа.

Секогаш бе то време почнува одприлика. Јас барем колку што сум запознаен, крајот на Август секогаш почнуваше.
Не бе прва половина на Август почнува секогаш,сега најверојатно ради светсково.(лани колку што се сеќавам на 1 Август почна)

Абе Боби тепала Лена на Евровизија а? Бајадерче јебозовно тоа... :icon_lol:

Лелеееееееее тапа период ме полудува ништо не се шпекулира :tapp:

Јас па многу сакам ваков период без шпекулации.Озбилно! Многу мразам такви ствари пошто многу несериозно ми делува сето тоа...ептен е рекла-казала работата :pipi:

Не од таквите шпекулации - од тие што имаат врска :smir:

Абе шпекулации секогаш имало и ќе има, не знам што се чудите. Па некогаш добро е и за нас да се лажиме малку, да си правиме безвезе тактики и состави. Ко што читав уназад на фан клубов, лани за Пандев било лудило овде.:pos:

Абе Боби тепала Лена на Евровизија а? Бајадерче јебозовно тоа... :icon_lol:

Лелеееееееее тапа период ме полудува ништо не се шпекулира :tapp:

Ne da e tapa brat periodov ... strasno e :) :)

Катастрофа!!!! Една шпекулација нема бе!!!! Додека не помине светско,не се надевајте,тешко!

Баварци ко да сте пропаднале в земја. Што ако нема шпекулации, дајте бидете поактивни малку. Ај да ве слушнам предлози каде сакате да се збираме в година за да го гледаме Баерн. Сите предлози ќе бидат разгледувани од соодветни лица за тоа.:)

:jaj: Имаше идеја да си ги плаќаме пивата кога ни ги носат за да нема забуни пак. Ама јас сеуште сум за да ги смениме наредна сезона... Само стварно не знам со што... му фали на Скопјево такво место за гледање фудбал - не ресторан, кафиќ, кафана или некој микс... него баш „паб“...

^ Ај да видиме, можи некој ќе се убаци со интересно место.:)

Sekoj po doma :) :) :) :)

--- надополнето ---

A i ova da vi go kazam od sabajlevo sum iznerviran vidov vo vesnik ...VEST MISLAM ... Srna ke ide u CHELSEA za 20 000 000 funti. Zasto ne dojde kaj nas :( mora desen BEK !!!!! Tre3ba li da im se nacrta na Nerlinger i drugite deka vakvi igraci ne smeat da ni pobegnat.

Лулз Вест стварно не е некој извор :smir: За Мбиа од Марсеј се шпекулира се погласно, можел да игра и десен бек и централен и во дефанзивна. Ќе игра за Камерун на СП па ќе го гледаме...

Лулз Вест стварно не е некој извор :smir: За Мбиа од Марсеј се шпекулира се погласно, можел да игра и десен бек и централен и во дефанзивна. Ќе игра за Камерун на СП па ќе го гледаме...

mbia a ? hmmm.... Ajde ke go gledame na svetskovo ali sepak mislam deka Srna e eden od najdobrite za taa pozicija,ali ajde da ostavime vremeto da pokaze.

--- надополнето ---

A sea mi tekna i na Andreas Beck ? Sto mislite za nego a ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom