Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш немаме никаква причина да сечеме вени.Бев доста разочаран,но ние игравме отворено,игравме напаѓачки,игравме со млади играчи на клучни позиции, и ја плативме цената за тоа....

Иначе Ван Гал ќе оди на одмор.Се договориле со Нерлингер што и како треба околу трансферите,па он ќе превземе тоа.Познато е само дека сигурно ќе се зема дефанзивец.Како што сватив бек,ама не сум сигурен.Може да е и централен....

Знаејќи го Баерн и управа,освен ако не си оди Демикелис(што е веројатно),нема да зимаме централен.Може и се лажам,ама како да немаат срце да бркаат играчи....

Баш немаме никаква причина да сечеме вени.Бев доста разочаран,но ние игравме отворено,игравме напаѓачки,игравме со млади играчи на клучни позиции, и ја плативме цената за тоа....

Иначе Ван Гал ќе оди на одмор.Се договориле со Нерлингер што и како треба околу трансферите,па он ќе превземе тоа.Познато е само дека сигурно ќе се зема дефанзивец.Како што сватив бек,ама не сум сигурен.Може да е и централен....

Знаејќи го Баерн и управа,освен ако не си оди Демикелис(што е веројатно),нема да зимаме централен.Може и се лажам,ама како да немаат срце да бркаат играчи....
Колку само не е веројатно дека ќе си замине Демикелис...Мартин имаше фантастична сезона и не верувам дека Ули и Нерлингер имаат некакви забелешки за неговата игра сезонава.Дури и Ван Бајтен прашање е дали ќе го напушти клубот...

Мичо си оди, Ван Бајтен и Брено се замени. Бади и новиот ѕвер шо ќе го купиме ќе стартуваат вгодина.

Хммм, остајте го Баерн, ЗАВРШИ сезоната, освен за шпекулации нема за шо да се прајт муабет.

Зато да се насочиме кон фан клуб: Немачка:tv:

Боби[Мкд];3581525 напиша:
Мичо си оди, Ван Бајтен и Брено се замени. Бади и новиот ѕвер шо ќе го купиме ќе стартуваат вгодина.

Хммм, остајте го Баерн, ЗАВРШИ сезоната, освен за шпекулации нема за шо да се прајт муабет.

Зато да се насочиме кон фан клуб: Немачка:tv:

I jas mislam deka treba barem do pocetokot na svetskovo da se nasocime kon Germanija Fan Klubot..pa ajde gitla site tamu :)

Демек сите шо навиваат за Баерн под дифолт се и за Немачка? :tv:

Демикелис ако се сеќавате изјави дека му недостигала татковината,такада мислам дека е веројатно да си замине....

Тоа ќе ни заврши работа,зошто така ќе мора да купат некој ѕвер во централната дефанзива,и нормално десен бек.

А вБајтен ќе го чуваме за преведувач да му биде на Рибс?

Еееј маме му негово и јас ќе преведувам за некои 50-100 илјади годишно овој милиони зема...

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3581601 напиша:
Да... :tv:

Дојчланд убер алес.

ОТ: Боби на аватар таа е таа шо ќе пее за Германија на Евровизија бе? УПМ ја глеав пред некој ден со Рааб добро пиче... :drk:

Па Ван Бајтен го продолжи договорот,такада тешко да си оди...

Нерлингер вика немало да зимаат централно дефанзивец,ќе иделе со Брено што е бедно.

Бекенбауер вика дека треба да се појачаме со централен.Ја на Нерлингер искрено не му верувам,Румениге и Хенес се тие што кажуваат заедно со Ван Гал.Дефинитивно мислам дека најприоритетно е да се земе централен дефанзивец!Тука имаме голем проблем.

А вБајтен ќе го чуваме за преведувач да му биде на Рибс?

Еееј маме му негово и јас ќе преведувам за некои 50-100 илјади годишно овој милиони зема...

--- надополнето ---

ОТ: Боби на аватар таа е таа шо ќе пее за Германија на Евровизија бе? УПМ ја глеав пред некој ден со Рааб добро пиче... :drk:

Таа е бе, ејј :drk: :drk: ѕверка е, поуба и од Швајни џенската. :drk:

Демикелис ако се сеќавате изјави дека му недостигала татковината,такада мислам дека е веројатно да си замине....

Тоа ќе ни заврши работа,зошто така ќе мора да купат некој ѕвер во централната дефанзива,и нормално десен бек.
Изјави така ама на почеток на сезона (кога и Рибери ми се правеше некој голем пекмез и мислеше дека Баерн нема ништо да направи сезонава).Од тогаш до денес мнооогу работи се сменија така да...
А за ова второво,и јас сакам да се земе некоја јака ѕвезда за у централна дефанзива,таман за на местото на Ван Бајтен кој многу логично е дека ако остане ќе биде резерва.

Изјави така ама на почеток на сезона (кога и Рибери ми се правеше некој голем пекмез и мислеше дека Баерн нема ништо да направи сезонава).Од тогаш до денес мнооогу работи се сменија така да...
А за ова второво,и јас сакам да се земе некоја јака ѕвезда за у централна дефанзива,таман за на местото на Ван Бајтен кој многу логично е дека ако остане ќе биде резерва.

И ја сакам,ама еден од тие две места во централната дефанзива е на Бадштубер.Ван Гал сигурно ќе го гура него.Така останува уште едно место за новиот централен.А нема логика и Демикелис и Ван Бајтен и Брено да идат на клупа.Еден ќе треба да напушти.Најлогично е тоа да биде Демикелис,пошто Ван Бајтен сега го продолжи договорот,а Брено изгледа ќе се враќа.Е сеа ако не се врати Брено може и двајцата да останат.....

По мене,најдобро е Демикелис и тој новиот централен да си бидат,со тоа што Бадштубер често ќе добива шанса во Бундеслига,Купот...
Ама за ЛШ си треба искуство!

Незнам,ќе видиме што ќе биде....

Кога ќе се враќа Брено? Ова лето?? Пошто мене ко да ми е во сеќавање дека тој и Отл заминаа на позајмица во времетраење од година ипол,што значи дека дури следната година би се вратиле.

Не. Само пола сезоан е позајмицата. Отл веројатно ќе останува во Нирнберг, среќен бил таму а и тие од него задоволни, а Брено се враќа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom