Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
MIslam deka ako nie na perv plan LS narednata sezona tesko da osvoime podobro ladnokrvno ce cekame se nadevam deka ova leto ce se zasulime kaj sto nie najpotrebno
Ribery go prodolzi dogovorot ova dovolno kazuva deka Bayern Munchen planira narednite sezoni da bide eden od najdobrite tima vo svet ,siguren sum da igrase Ribery vo finale ce bese poinaku no :toe: da se nadevame narednata sezona da bideme vo Wembly,imame 2 najdobri krila ROBERY
Gomez vreme mu dojde da pokaze sto znae ili pa da zememe uste nekoj napagac
Stoper ni treba svecka klasa,isto taka i desen bek
vBomel sporet mene narednata sezona nema da bide istiot kako ovaa zatoa i tue treba nekoj cvrst na primer Tulalan,Kedira

Финалето 2012 ќе се игра во Минхен на Алианц Арената. Значи 2012 Баерн дома ќе ја освојт ЛШ, пошто и 1999 го изгуби финалето па 2 години потоа ја победија ЛШ :wink:

Знам али се обидов да сменам тема пред да се издаеш... неуспешно :smir:

Фак ит мен. То е.:pipi:
Туку како ти се бендисува сликчево што го носам.:)

--- надополнето ---

Финалето 2012 ќе се игра во Минхен на Алианц Арената. Значи 2012 Баерн дома ќе ја освојт ЛШ, пошто и 1999 го изгуби финалето па 2 години потоа ја победија ЛШ :wink:

Најубаво ќе биде дома да ја земеме титулата. А со тимов што го имаме, реално е, младиве уште две години ќе станат поискусни, тимот ќе биде уигран максимално. Има време дотогаш, сеа да видиме како ќе се одвиваат трансферите летово.

Cuvstvuvam gnev vo sebe od sabajlevo neznam zasto....moze samo trojna dogodina da me smiri dotogas :) :) :)

Тоа е што е.Може да ни биде криво но сепак мораме да бидеме задоволни од оваа сезона со двојната круна и финале на ЛШ.До година со нови сили и подобар состав повторно атакуваме на тројна круна.
Поздрав до сите што бевме во Ајриш синоќе.Атмосфера што не се доживува често.

ПС - Баерн те сакам!!!

ќутете еј заврши сезонава, и уште денеска едвај чекам да го гледам истиов состав догодина :vozbud:

Дечки да ви честитам за добрата сезона и добрата игра што ја приредивте во Финалето ,,, еден голем поздрав до сите навивачи на Баерн кој достојно си го претставија клубот без никакви плачења или слично..

...Браво за сите

Реално кој и да кажеше дека Интер - Баерн ќе биде финале , ќе му се изнасмеевме у фаца , и дека еден од овие два клуба ќе се бори за тројна круна и тоа исто , така и ние и вие треба да сме задоволни со прикажаното оваа година . Поздрав и зашто да не играме наредна година пак :):):)

Хахахаха тука у Германија ко ден на жалост е, сите само плачат шо изгубија...

Вака „жалат“ Баварците.

muenchen-marienplatz-16261042-mfb-quer,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

25000 на Маринплац во Минхен.

:tv:

Да ти кажам право, појма немам кој е, ама кладба си е кладба, и ќе си го носам цела недела.:)

Мислам дека е Вратислав Грешко ....Човекот што ни ја шитна титулата во 2002 .... Игра за Бауер 04 сеа ....

Мислам дека е Вратислав Грешко ....Човекот што ни ја шитна титулата во 2002 .... Игра за Бауер 04 сеа ....

Кој и да е, со здравје да си го носам.:)
Абе луѓе, кај е Боби, има некој информација, жив е? Вчера имаше матура, ама до сега да спија!? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom