Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Бреееееј ама си духовит дури не те приметувам и со шегава се осетив депресивно искрено.
Иначе јас немав фаворит во финалево само си кажувам што мислам од фудбалски аспект дека играта беше тапа да играше Рибери ќе беше подруго а вие што кењате навивачки палете се, се е релативно.:pusk:

zalam momci,za vas bev vecerva ali jbg odbranata tinja,premnogu prostor mu davaa na Milito u slucajot pri 2 gol.Ali toa e jbg:(

Честитам и на вас за добрата игра прикажана цела сезона.

честитки за играта, немавте среќа, и одбраната ви е тапа :toe:

Тешко е да се стигне до финалето и да се изгуби, но како и да е ова беше одлична сезона за Баерн.

The revenge is meal best served cold! Мочкото кој го намести Рафаел ви фалеше вечерва. Ај за едно 9-10 години ќе имате пак шанса...:pos2:

Sekogas ke bideme nad vas i toa so svetlosni godini,i fudbalski i finansiski posto nie imame poveke tituli od vas i ne sme duzni ko grci niz cel svet mislam deka me razbiras neli??

добра година ајдееее, ви вил бе бек.... добро финале, според мене немаше ништо од тоа тактичка војна мурињо вс ван гал, интер си ги искористи шансите покрај нашата одбрана, а ние не ги искористивме нашите. Честито победа интер и се гледаме у година
Баерн форевер :aplauz::aplauz:

Тоа е тоа, таков е спортот, еден миг си на врвот, другиот не.
Не можам да размислувам сега, друг пат ќе пишувам, сакам прво да им честитам титула на Интер.
Друго, поздрав до сите момци и девојки што беа во Irish Pub, ваква атмосфера досега во животот немам осетено, секогаш ќе го памтам тоа.

Тоа е тоа.Две титули и едно финале во ЛШ,не треба толку да се разочарате.
Догодина здравје,повеќе.

Си ги изгризав ноктите,седев у кафич со фанови на интер,прснав од нервоза.Да дадеше гол Милер на почетокот на второто полувреме ќе беше друга приказната али тоа е тоа.Честитки до фановите,едноставно среќата не ве сакаше денес(вчера).Добра сезона!Иначе Мурињо како и секогаш тактиката му беше преку контра,и тоа и се случи.Сепак браво!

Јаки пичиња имавте у Ајриш баварци =)

Фала на искрените(се надевам) честитки =) и спортскиот поздрав кога се разминувавме o/

Не знам што да речам ....Цел живот чекам Занети да освои ЛШ и еве .....се случи .... Си се изнаплакав од среќа ..... топ ми е =)

Фала ви !!!!!

Криво ми е само што не знаев дека Никола ПП е во тие што се разминавме да се поздравев....

И добра игра(иако Жозе свесно ви дозволи да играте)...

Јаки пичиња имавте у Ајриш баварци =)

Фала на искрените(се надевам) честитки =) и спортскиот поздрав кога се разминувавме o/

Не знам што да речам ....Цел живот чекам Занети да освои ЛШ и еве .....се случи .... Си се изнаплакав од среќа ..... топ ми е =)

Фала ви !!!!!

После да кажувате вакви сме биле, онакви сме биле. Пофер од ова нема да најдите на друго место. Иначе, ако забележавте, малкумина собравме храброст да се соочиме со јавноста и со кренати глави да прошетаме до плоштад и спортски да ви пружиме рака.

--- надополнето ---

Криво ми е само што не знаев дека Никола ПП е во тие што се разминавме да се поздравев....

И добра игра(иако Жозе свесно ви дозволи да играте)...

Можи сме се поздравиле, од кај знаеш, јас со 6-7 души рака си пуштив.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom