Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене Лордот:) ми кажа дека сигурно доаѓа, вчера ми потврди на мсн 100%.

да скоро сигурно е он дека ќе иде, а јас можда ќе бидам у Ск на факултет тој ден, ама може и не, пошто ја сум од археологија и овие денови може да се почне на терен...

Офцијално „нетот ми е стварно спор“

*не озбилно...стварно ми е спор* :kesa:

Само да не се лажеме да бевме сега со 6 бода предност ако требаше и по гулаб ќе ги праќав поракиве до кајгана :back:

Значи башка сте вие од Ифектед? 6 од Велес... :pipi:

hide: :kesa:

Е ок де од економски математиката ми е 5+2=9 кога продаваш а 4 кога купуваш... :back:
:pos2:Закон:pos2:
Туку јас мислам дека без Торпедо не смееме да одиме кај Филе, и башка мораме да му дадеме почесно место во прв ред, само нормално да го држиме подалеку од микрофонот.:)

А иначе да се вратиме малку на темава, сеа прочитав дека со повредените одела добро работава, вБајтен и Рибери би требало уште сега со Шалке да заиграат, исто и Олиќ мислам, Мичо (бетменот) заедно со Гомез за со Штудгарт. Добро е, полека се враќаат првотимциве, само да немаме нови повредени во пресрет со Натпреварот со Манчестер.

Дај нека не се заебаваат остај купот и Шалке не вреди таму да папсаат или па не дај Боже :pop: некој да се повреди за таа ебана титула...

Во купот нека играат со Алаба и Контенто... Робен и Рибери ни по грешка...

Каков куп,никако.....Не ни треба купот,нека игра втора постава.

Главни приоритети се Бундеслига и пласман барем во полуфинале ЛШ!!!

Иначе,знам дека знаете ама и ЧЕНТО доаѓа,ватрено со баварски темперамент,да покажеме на македонската јавност што значи БАЕРН МИНХЕН!!!!!!!!

втора постава.:pop: Шалке ќе не демолира со втора постава.

Инаку сеуште неможам да потврдам точен број од Дебар, се договараме сеуште со неколку баварци, и сигурно двајца ќе бидиме а може и повеќе ако има место во студио, само да не разберат многу после цела гимназија да ми се качат на глава.:pos2:

Од опрема: шалови, дресови, знамиња, шипки, бејзбол палки кој што има да донесе...

Боби[Мкд];3415778 напиша:
втора постава.:pop: Шалке ќе не демолира со втора постава.

Инаку сеуште неможам да потврдам точен број од Дебар, се договараме сеуште со неколку баварци, и сигурно двајца ќе бидиме, само да не разберат многу после цела гимназија да ми се качат на глава.:pos2:

Од опрема: шалови, дресови, знамиња, шипки, бејзбол палки кој што има да донесе...

Aбе што ќе ни е купот.....Подобро Шалке да не демолира,него ли Манчестер.

Неам намера да ги гледам како играат со Лел и Алаба во одбрана.Стварно неам намера да глеам реприза од лани.Ако играме да играме како што треба,не сакати.....

Ќе го освоиме и купот!

Иначе за кај Филе, шо прават овие од Манчестер Ј. и тие ќе доѓаат заедно со нас во иста емисија?

Така е! Годинава све ќе освоиме! Ќе ја надминеме Барса, BAYERN UBER ALLES!baern

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom