Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
браво за изборот на прањич во средниот ред:toe::toe::toe:

ја знам до шо е малеров...ни го нема среќниот фан Торпедо и затоа имаме црна серија

ете гол ...сега ќе ја свртите онака германски:smir:

Статуа за Робен на плоштад во Минхен, ѕвер, цела ебана средина ја раздвижи. Од 60 минута топка не фатија, после ќе анализирам.

baernbaern

alien-warrior-hot.jpg

ROBBEN

Samo kolku ne izmucia ovja :jaj:
Neznam po koa pricina ne igrase Contento ni falese mnogu Shfajni neznam kako ce igrame vo LSH bes nego

bravo momci ...sekoja vi cest...

predator.jpg

a i ova bi bilo soodvetno za roben-Predator

ко че ви речам јас.. не ми верувате :)

Moре имаш право.........

Ја да сум на ваше место Роналдо низ прозор ќе го џитнев,и ќе идев у Минхен да го крадам Робен!!!!:helou:

Значи Баерн се Баерн. На луѓе со слабо срце забрането им е да навиваат за овој тим, или во краен случај не смеат да ги гледаат натпреварите.:) Не бива ако не ја искомплицираат работата до дрт и потоа да почнат да играат. Не ја гледав утакмицава искрено (прва сезонава што ја пропуштив), не коментирам за играта туку за резултатот, глеам пак Робен - The Alien, ја решил. Ајде да се просветлам со хајлајтс па ќе кажеме нешто и за играта.

Samo kolku ne izmucia ovja :jaj:
Neznam po koa pricina ne igrase Contento ni falese mnogu Shfajni neznam kako ce igrame vo LSH bes nego
Швајнштајгер не играше поради 5 жолти,а и во ЛШ нема да игра поради жолти картони,треба малце да се намири :pukam: :bayern::bayern:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom