Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе остајте тоа туку разбравте ли дека Томас Милер ќе го затварале !!!

Почна нешто, не заврши. Докажи ако имаш за кажување немој вака да оставаш. Само не знам од каде оваа глупост сега, туку ај..

Jas kako sto znam ne se slucilo bas nisto so Miler sigurno vlegol vo filmoi ili sonuel (Lord Brandon):toe:

Мора да се скрши денес мразот, Хамбург е единствената екипа во бундеслигата која никогаш не изгубила на Алианз арената, денес треба да биде прв пат.:)

Ван Бујтен уште неигра, така да ќе ја видиме истата одбрана како со Нирнберг, Рибери е фит по повредата од минатата недела , кај другите нема проблеми.:)

baern

И не само што Хамбург е екипа која никогаш не изгубила на Алианц,туку со победа денеска ќе се преќине една црна серија во дуелите со нив,воедно на последните 6 дуели Баерн Минхен има 3 нерешени и 3 порази од Хамбург или на последните 9 дуели Баерн има само една победа. :bayern:

ај ве молам дајте ми линк да гледам

интересна утакмица ке е

Робен себичен, Милер промаши многу шанси, тие ниедна немаа.:( Слабо, мора Клосе да влезе.:)

Како играте вие, како Хамбургер?
Имате ли вие шанси, имаат ли Хамбургер?

Ве имам ГГ.

Да го јебам, прв пат први одкако Оли си замина. Година и пол не сме биле први, заборавив како е чуството.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom