Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Заедно гледање, i dont think soo, ми се лоши кога гледам жабари пред мене...:pos2:

Дечки јас отидов да лупнам едно 2-3 пива пред почеток... за загревање јбг Баварци ли сме шо ли сме :пиво cheers:

Баварците си знаат во Ирисх да не речам Ајриш на кеј. Сите виолетови се исто поканети нормално. Поинтересно е така со Јуве го окупиравме пабот :smir: Да гледаме добар фудбал па нека тепа Баерн... мислам подобриот секако :helou:
нека тепа подобриот...Баерн Минхен..нормално :bayern:

Gigliati напиша:
Abe so ti nama da gi pustat do gol be, ke gi drzat montolivo i bolatti na strana so pomos na Vargas ( el loco ) i marchioni, nie eden liverpul so igraci ko gerard i kuyt zaprevme, pa ovie propalici, so ne mozze transfer u spanija ili anglija da napraat, pa mora u bayern da igraat.
:pos2::pos2::pos2::pos2::tapp::tapp:

Напишано од Gigliati
Abe so ti nama da gi pustat do gol be, ke gi drzat montolivo i bolatti na strana so pomos na Vargas ( el loco ) i marchioni, nie eden liverpul so igraci ko gerard i kuyt zaprevme, pa ovie propalici, so ne mozze transfer u spanija ili anglija da napraat, pa mora u bayern da igraat.

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Maam 7-8 piva i pred tv sea...
Pointeresno ni e kaj vas da pisuvame
van byjten :D phaaaa
forza fiorentina !!:vozbud::vozbud::salut:

ama stvarno mngu ste prepotentni vie bavrcite.neznam so se palite tolku.pa sekoj moze da ve isprovocira iako toa ne ni e celta.sakame da ja zagreeme atmosferata pred natprevarot,a vie samo kenjate i potcenuvate.mislam ne e dobro.pozdrav:vozbud:.violetova boja mi e najmila.ale ale!!!:salut:

Добро е што има вакви тензии пред натпревар...стварно станува поинтересно гледањето и посакуваниот резултат ти е посладок кога некого со тој можеш да нервираш :vozbud:
А очигледно следниве две недели виолетовиве ќе бидат тие шо ќе се нервирани :wink:

Вечерва ВГ ќе ја искористи италијанската одбрана за да ви даде неколку гола...

(и еден совет за фановиве на Фиорентина, немојте многу тензии да кревате, бидејќи после ќе изгледате многу глупо на овие коментари кога ќе има сосема спротивен резултат:vozbud:)

Ајде сите баварски срца да чукаат како едно вечерва. Одиме во победа. Заминав за Irish, се гледаме.

Tesko kako u sekao utakmica prvo poluvreme nekako ne ni odi no ROBEN:vozbud:
Ajmo ftoro vGaal nekoa pojaka taktika
I da na zabraem sudiava nekako ka da se klati

ја сум за замена на полувреме Милер надвор Олич на негово место...не се виде Милер прво полувреме.

п.с.без фаул тешко да ги запрат робен и рибери...:tapp:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: РОБЕНННННННННН

п.с.ТИ ЕБАМ СУДИЈАТА :fcb:

Нема што да караш кога не ги знаеш основните фудбалски правиле..судиското правило за казнен удар(пенал) вели...не се дава предност кога има ситуација(прекршок) во казнетиот простор(шеснаесетникот)т.е. пенал..па судијата си постапи според правилото и си гледа да си ја отсуди утакмицата како што знае и оценка над 7,8:helou:

Каталонец!
Недосудените пенали од ланското полуфинале,сега ги пренесува на овој натпревар..:pos2:

Судијава прераснува во легенда.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom