Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
pozdravi i cestitki, ke zborime posle utakmicata, toj botot vanbyjten ke go vozat Jovetic i Vargas kako sakaat

Forza Fiorentina !!
Forza Fiorentina !!Forza Fiorentina !!Forza Fiorentina !!Forza Fiorentina !!

ke bide zesko vecerva .ke se potite:pos2:.pozdrav i neka bide dobra utakmica!!!
FORZAAAA FIORENTINAAAAA!!! :helou:

ехааа нападнале гостиве многу....ако ако сега нека напаѓаат оти после ќе немаат шанси да нападнат..ќе се потат назад само :bayern:

Шо е форава вашиве гревчиња не можат до шесенаесетник да припарат па сега ќе почнете во противнички играчи да се крстите? :smir:

Тензија, тензија gimli:

јас искрено сум за, следење заедно немам ништо против само треба некој да ми биде подршка од моите, не може сам против сите :vozbud:

а дали некој примети дека фановиве на фиорентина цело време напињаат у наш фан клуб,а ние кај нив не ни пишавме....се гледа кој е исплашен да не ги зафати цунами вечер :vozbud: :fcb:

а дали некој примети дека фановиве на фиорентина цело време напињаат у наш фан клуб,а ние кај нив не ни пишавме....се гледа кој е исплашен да не ги зафати цунами вечер :vozbud: :fcb:
aj tapa si, pa vie ste domakini sea kaj vas, za dve nedeli kaj nas na forum, ako imate lice da se pojavite

aj tapa si, pa vie ste domakini sea kaj vas, za dve nedeli kaj nas na forum, ako imate lice da se pojavite
I can smell fear in the enemy...:icon_lol:

И доста неможам да ја гледам таа виолетовата боја.

Така да!
11236_194646727433_194564547433_2962380_2106362_n.jpg

абе се убаво тоа кај нас..ама да има дискусија околу натпреварот а не провоцирате цело време...да не пријавувате после провокации и да плачете дека некој провоцирал во ваш фан клуб...

Ај отидов ја да се напијам еден дијазепам, неможам веќе, адренелинот ме уби.

јас искрено сум за, следење заедно немам ништо против само треба некој да ми биде подршка од моите, не може сам против сите :vozbud:

Eпа собери некој и доете у Ајриш.....

Дечки јас отидов да лупнам едно 2-3 пива пред почеток... за загревање јбг Баварци ли сме шо ли сме :пиво cheers:

Баварците си знаат во Ирисх да не речам Ајриш на кеј. Сите виолетови се исто поканети нормално. Поинтересно е така со Јуве го окупиравме пабот :smir: Да гледаме добар фудбал па нека тепа Баерн... мислам подобриот секако :helou:

:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom